Burnley – Southampton

la 10.08. Klo 17:00

Valioliigassa on luvassa vähämaalinen mittelö!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Valioliigan avauskierroksella viime kaudella suurissa vaikeuksissa ollut Burnley isännöi Southamptonia.

Burnleyn viime kausi oli todellinen pettymys varsinkin, kun ottaen huomioon, mitkä olivat joukkueen odotukset kauteen lähdettäessä. Joukkueen puolustus alkoi vuotamaaan toden teolla, mistä kertoo se, että Burnley päästi peräti 68 maalia, kun taas huippukaudella 2017-2018 vastaava lukema oli vain 38.

LYÖ RISKITÖN 50€ VETO

50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätysvaatimusta!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Southamptonillakaan ei ollut helppo kausi, sillä joukkue alisuoritti, eikä päässyt todelliseen loistoon missään vaiheessa kautta, vaikka kevätkaudella nähtiinkin parempia peliesityksiä verrattuna katastrofaaliseen syyskauteen. Joukkue kärsi Burnleyn tavoin maalinteko-ongelmista pitkälti koko viime kauden.

Southampton onnistui vain 45 kertaa maalinteossa viime kaudella, kuten tosin Burnleykin. Southamptonin parhaat maalintekijät viime kaudella olivat Danny Ings ja James Ward-Prowse molempien osuessa ainoastaan seitsemän kertaa maalipuiden väliin. Burnleyn maalitykki oli 11 osumaa viimeistellyt Ashley Barnes.

Ottelu on molemmille erittäin tärkeä, silllä nämä ovat niitä kamppailuja, mistä kuuluisi kerätä pisteitä. Kumpikaan ei ole selvä ennakkosuosikki ja kaikki lähtökohdat viittaavat melko tiukkaan otteluun, missä yksikin kohtalokas virhe voi kostautua karusti. Kummallakaan ei ole maalintekovoimaa liikaa ja olettaen, ettei tässä ottelussa nähdä hurlumhei-jalkapalloa niin isketään lapulle vähämaalisuutta (ottelussa alle 2,5 maalia).

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!