Valioliiga la 13.03. klo 22:00

Fulham - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Monsteriputki on katkennut, mutta saako iskukykyinen Fulham vikkelän Manchester Cityn kuriin?

Viime aikoina pisteitä suorastaan liukuhihnalta napsineelle Fulhamille on tiedossa kovin mahdollinen haaste, kun sarjakärki Manchester City mökkeilee Lontoossa. Craven Cottagen illassa ei mielenkiintoa puutu, vaikka ennakkoasetelma vaikuttaa melko selkeältä. Fulham on kuitenkin pystynyt hiljattain jäädyttämään kovempienkin ryhmien maalihanoja ja Citizenskin osoittautui viime viikonloppuna tavalliseksi ryhmäksi, joka häviääkin välillä.

Manchester City hävisi kaikkien yllätykseksi viime viikonlopun paikalliskamppailussa, jossa kliseinen sanonta, että kaikki putket napsuvat joskus poikki, toimitti tehtäväänsä vallan hyvin. Kerrankin nähtiin vähän vaisumpi peli Pep Guardiolan ryhmältä ja Manchester United oli tällä kerralla tehokas. Kenties yhden tappion voi sallia, kun piste-eroa kakkostilaan on sarjakärjellä 14 paunaa. Manchesterilaisten voittoputki kaikki kilpailut huomioiden oli ehtinyt paisua jo 21 ottelua.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Keskiviikkona City palasi jo voittokantaan kaatamalla hurlumhei-ottelussa Southamptonin lukemin 5–2. Vierailija saa tosin olla edellisottelussaan Liverpoolia kurmuuttaneen Fulhamin kanssa, jonka itseluottamus huitelee takuulla korkealla historiallisen voiton jälkeen. Ennen viime sunnuntaita lontoolaiset olivat voittaneet hallitsevan mestarin edellisen kerran vuoden 2012 keväällä.

Fulham Football Club

@FulhamFC
A test against the elite. 💪

An exam Scott is relishing. 👔

#FULMCI

Sinänsä Fulhamin valmistautuminen Cityä vastaan tuskin eroaa mitenkään esimerkiksi edellisotteluun verrattuna. Sarjakärkeä vastaan pelaaminen sytyttää aina, se on selvää. Viiden ottelun otannalla mukavasti kahdeksan pistettä napsineella kotijoukkueella ei ole merkittäviä poissaolohuolia, ja Scott Parkerilla on käytössään tutut vaihtoehdot, jotka ovat viime aikoina tuoneet myös tulosta.

Vedonlyönnin näkökulmasta Citystä ei oikein saada mitään irti, vähemmän yllättäen, joten katseet käännetään maalimääriin. Fulhamin viimeaikainen nousujohteisuus on perustunut pitkälti siihen, että se on saanut vastustajat pidettyä hyvin aisoissa. Lauantain vierailija on toki kovin mahdollinen mittari, mutta viime viikonloppu osoitti, ettei sekään ole täydellinen. Pelivalinnaksi nostetaan, että illan viimeisessä ottelussa syntyy korkeintaan kaksi osumaa (alle 2,5 maalia).