la 11.07. klo 17:00

Liverpool - Burnley

Ennätykset kiinnostavat faneja, mutta eivät pelaajia – Liverpoolilla ei ole enää pelattavaa

Tulevan mestarin Liverpoolin seuraava vierailija on Burnley, joka on esiintynyt viime aikoina nälkäisesti ja voittanut otteluita. Viidessä kamppailussa tauon jälkeen joukkueen haaviin on karttunut yhtä monta pistettä kuin isännillekin, kymmenen kappaletta. Liverpoolin voiton kerroin on yllättävän alhaalla, vaikka joukkueella ei ole lainkaan panosta, mestaruus on jo voitettu – liekö juhlintakin jo aloitettu.

Burnley on voittanut kaikessa hiljaisuudessa Watfordin, Crystal Palacen ja viimeisimpänä West Hamin. Välillä se pelasi Sheffield Unitedia vastaan tasapelin, mutta se on vain pieni kauneusvirhe muuten komeassa pistesuorassa. Eikä tasapeli Sheffieldin hurmiossa tällä kaudella parhaimmillaan pelannutta ryhmää vastaan ole edes hassumpi suoritus.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Liverpoolin panoksettomuus herättää lopuissa otteluissa isoja kysymyksiä, koska joukkueen tahtotila on olosuhteidenkin pakosta hieman alempana kuin normaalitilanteessa, jossa pisteillä on väliä. Tietysti ennätyksiä on rikottavaksi, mutta nekin kiinnostavat lähinnä faneja, vaikka seliteltäisiin mitä tahansa – pelaajienkin olisi ammennettava mielenkiintoa jostain.

Burnleyn kaikki viimeaikaiset voitokkaat kamppailut ovat päättyneet sille numeroin 1–0 ja tasapeli tuli 1–1-tuloksella. Maaleilla ei olla mässäilty, eikä välttämättä mässäillä Anfieldilläkään. Liverpool oli jo edellisessä kotikamppailussaan Aston Villaa vastaan melko vaisu, vaikka se tekikin kaksi rutiininomaista maalia. Kokoonpanoa on Jürgen Klopp kierrättänyt tähän saakka yllättävän vähän, vaikka esimerkiksi Alex Oxlade-Chamberlain sekä Divock Origi ovat molemmat päässeet avauskokoonpanoon, kuten myös Naby Keita.

Nostetaan pelivalinnaksi tässä olosuhteiden muovaamassa ottelussa, että maaleja syntyy alle kolme (alle 3,0 maalia). Jos ottelussa tulee tasan kolme osumaa kohde mitätöityy.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleLiverpool - Burnley11.07.2020