su 16.12. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Liverpool – Manchester United | Englannin menestyneimmät joukkueet kohtaavat

On jälleen verivihollisten kohtaamisen aika, kun Manchester United saapuu Anfieldille pisteiden toivossa. Kotijoukkue Liverpool on porskuttanut Valioliigassa eteenpäin todella vakuuttavasti ja löytyykin sen myötä sarjan kakkospaikalta yhden ottelun sarjajohtajaa Manchester Cityä vähemmän pelanneena. Manchester Unitedin kausi sen sijaan ei ole lähtenyt käyntiin toivotunlaisesti, Jose Mourinhon miehistö on kuitenkin löytänyt pelivirettään viime otteluissa ja on kammennut itsensä sarjataulukon sijalle 6.
Liverpool onnistui aiemmin tällä viikolla taistelemaan itselleen paikan Mestarien liigan jatkopeleihin kaatamalla Napolin Anfieldilla 1-0 numeroin. Liverpoolin ailahtelevista Mestarien liiga-esityksistä huolimatta Jürgen Kloppin suojatit ovat olleet Valioliigassa vakuuttavia isolla v:llä – Liverpool on ainut joukkue, joka ei ole vielä hävinnyt yhtään sarjaottelua.
Liverpoolin saldo on silmiä hivelevä; 13 voittoa ja kolme tasapeliä. Kaikki kolme tasapeliä joukkue on pelannut sarjan top 5 joukkueita vastaan, joten ainakaan vielä ei Liverpoolille ole viime kauden kaltaisia kömmähdyksiä sattunut selvästi heikompia joukkueita vastaan. Liverpoolin maalierossakaan ei juurikaan valittamista ole; 34 tehtyä maalia ja vain kuusi päästettyä – joukkue on päästänyt Anfieldilla verkkoihinsa vain yhden maalin.
Liverpool sai surkeita uutisia Napoli-ottelun jälkeen; puolustaja Joel Matip on sivussa monta viikkoa solisluuvamman myötä. Matip liittyi varmojen poissaolijoiden joukkoon Joe Gomezin ja Alex Oxlade-Chamberlainin seuraksi, Trent Alexander-Arnold ja Nathaniel Clyne sen sijaan ovat kysymysmerkkejä otteluun.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Manchester United on niin ikään varmistanut paikkansa Mestarien liigan jatkopeleissä aiemmin viikolla kärsitystä Valencia-tappiosta huolimatta. Unitedin kausi Valioliigassa on kuitenkin tähän asti ollut mollivoittoinen; 16:sta ottelun jälkeen ”Punaisten paholaisten” saldo on vaivainen seitsemän voittoa, viisi tasapeliä ja neljä tappiota.
Mourinhon miehistö on onnistunut tekemään pienimuotoisen ryhtiliikkeen surkean kauden aloituksen jälkeen, mutta Southampton-tasapelin kaltaisten kömmähdysten myötä kärkiviisikko on karannut jo kahdeksan pisteen päähän paholaisista.
United katkaisi neljän ottelun tappiottoman putkensa viimeisimmässä sarjaottelussa Fulhamia vastaan selvällä 4-1 voitolla, mutta kun kyseessä on United ei voida juurikaan puhua vapauttavasta tekijästä, sillä Mourinhon miehistö ei ole saanut tällä kaudella minkäänlaista voittoputkea käyntiin. Unitedin heikosta alkukaudesta kertoo +-0:aa hipova maaliero (28:26), johon ei ole missään nimessä paholaisten leirissä totuttu. United on onnistunut pitämään tällä kaudella maalinsa puhtaana vain kahdessa ottelussa.
Unitedilla alkaa pikkuhiljaa olemaan kriisi puolustajiensa suhteen – pelaajia putoaa yksitellen loukkaantumislistalle, viimeisimpänä Marcos Rojo. Varmojen pitkäaikaispoissaolijoiden lisäksi mm. Chris Smalling, Luke Shaw ja Victor Lindelöf ovat kysymysmerkkejä.
Liverpoolin erinomaisen alkukauden, ja vastaavasti Unitedin heikon alkukauden myötä on helppoa lyödä kotijoukkuetta lapulle yhden maalin tasoituksella, jolloin Liverpoolin voittaessa tasan yhdellä maalilla panos palautuu. Toisena pelivalintana lapulle lyödään pienellä panostuksella Liverpoolin voittoa maalia päästämättä joukkueen vahvan kotimenestyksen turvin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ