la 15.12. klo 14:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Manchester City – Everton | Cityn puolustus rakoilee

Valioliigakierros potkaistaan käyntiin kovatasoisella kamppailulla Etihadilla Manchester Cityn ja Evertonin välillä. Kotijoukkue Cityllä on kasvojenpesun paikka kärsittyään kauden ensimmäisen tappionsa Chelsealle viime viikonloppuna. Ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki – Manchester City, mutta onko Evertonilla potentiaalia heiluttaa kotijoukkueen maaliverkkoja?
Manchester Cityn häviötön putki Valioliigassa katkesi Chelsean vieraana, kun pisteet jäivät Stamford Bridgelle 2-0 lukemin – tämän tappion myötä ainut voittamaton joukkue Liverpool nousi sarjakärkeen. City on tästä huolimatta ehdoton maininta mestaruudesta puhuttaessa, sillä onhan joukkueen materiaali kiistatta Valioliigan laadukkain viimeistään sitten, kun loukkaantuneiden lista lyhenee hiljalleen kauden edetessä.
City oli varmistanut oman Mestarien liiga-lohkonsa voiton jo aiemmin, mutta joukkueen vahvuus tuli jälleen esille aiemmin viikolla, kun Pep Guardiolan miehistö kampesi tiensä 2-1 voittoon Hoffenheimia vastaan oltuaan maalin tappiolla. Ottelun tähdeksi nousi vahvoja otteita Valioliigassakin esittänyt Leroy Sane kahdella maalillaan.
Manchester City on tykittänyt tällä kaudella maaleja kuin liukuhihnalta, mutta joukkueen puolustus ei ole ollut viime kauden tapaan varma – City on pitänyt maalinsa puhtaana vain kerran viimeisessä kuudessa Valioliigaottelussa. Maalinteko ei missään nimessä tule tässäkään ottelussa olemaan ongelma taivaansinisille, mutta pystyykö Everton horjuttamaan Cityn epävakaata puolustusta?

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Citylle on kantautunut sairastuvalta erinomaisia uutisia ottelun alla – maalitykki Sergio Aguero sekä maailman parhaisiin keskikenttäpelaajiin lukeutuva Kevin De Bruyne saattavat olla pelikunnossa. Huonoja uutisia sen sijaan ilmeni Chelsea-ottelun jälkeen, kun David Silvalla ilmoitettiin olevan takareisivamma, joka pitää hänet sivussa vähintään tästä ottelusta.
Hieman liigan keskikastin yläpuolella majailevalle Evertonille yksikin piste Etihadilta olisi ryöstö, kun tiedetään Cityn menestys kotikentällään. Marco Silvan miehistön vahvuudet ovat täysin hyökkäyspäässä, josta kertoo joukkueen vakuuttava maalintekosaldo tällä kaudella – Everton on jäänyt maaleitta vain kolme kertaa 16:sta pelaamastaan ottelusta.
Evertonin tähti tällä kaudella on ollut brassihyökkääjä Richarlison – mies on onnistunut upottamaan pallon maaliverkkoihin kahdeksan kertaa. Vikkeläjalkainen hyökkääjä tulee varmasti tuottamaan ongelmia Cityn epävarmalle puolustukselle, eikä olisi yllätys vaikka miehen nimi tulostaululla nähtäisiin.
Evertonin loukkaantumishuolet alkavat olemaan takanapäin, ja ainut mahdollinen poissaolija onkin Idrissa Gueye, joka kärsi pienen loukkaantumisen Watford-ottelussa.
Evertonilla tuskin rahkeet riittävät voittoon asti aina haastavalla Etihadilla, mutta maalin ”Toffeet” voivat hyvinkin onnistua tekemään, joten pelivalintamme otteluun on ”Molemmat joukkueet tekevät maalin”. Toisena pelivalintana otetaan minimaalisella panostuksella lapulle Richarlisonin maali miehen kovan vireen turvin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ