su 09.02. klo 18:30

Manchester City - West Ham

West Hamilla maalit tiukassa Manchesterin myrskyssä

Putoamiskamppailuun joutunut West Ham kohtaa tukun jättiläisiä tulevilla kierroksilla. Härkäviikot alkavat Etihad Stadiumilta sunnuntaina ja vastassa on ärsytetty Manchester City. David Moyesin joukkojen tuleva iltapuhde näyttää tukalalta ja pisteiden nappaaminen on kiven takana. Itse asiassa maalintekoonkin yltäminen tulee olemaan vaikeaa ja vetoakin lyömme tältä pohjalta.

West Ham oli viime kierroksen Brighton-kamppailussa jo voitossa kiinni, mutta Lokit tulivat kahden maalin takaa-ajoasemasta rinnalle loppuhetkillä. Voitto valui läpi sormien ja nähtäväksi jää, millainen psykologinen vaikutus tällä on tulevissa otteluissa, joissa venymistä vaaditaan. Felipe Anderson ja Andriy Yarmolenko jatkavat Jack Wilshere seuranaan lasaretissa. West Hamin hyökkäyspeli ottaa näistä poissaoloista ison miinuksen.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Manchester City hävisi viime viikolla ManUlle ja Tottenhamille eikä Pep Guardiolallakaan ole juuri nyt penkin päässä mukavaa. Laadullisesti City on kuitenkin sunnuntain vastustajaansa useita askeleita edellä ja ottelun City-painotteisista nuoteista ei varmasti kukaan ylläty – City pyrkii pallonhallinnan kautta kontrolloimaan kokonaisvaltaisesti ottelua. Raheem Sterling, Leroy Sané ja Oleksandr Zinchenko ovat varmasti sivussa. Aymeric Laporten ja Benjamin Mendyn pelikunto on mahdollisuuksien rajoissa.

Vetovalinnaksi otetaan vähintään toisen joukkueen jääminen ottelussa nollille. West Hamin hyökkäyspelistä puuttuu tärkeitä palasia ja ottelun profiili on muutenkin vierailijoille hankala. Lisämausteen otteluun tuo vielä sääennuste, joka lupaa ottelupäivälle kunnon koiranilmaa. Olosuhteet ovat maalinteolle haasteelliset, mikäli ennuste pitää paikkansa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleManchester City - West Ham09.02.2020