la 11.07. klo 14:30

Norwich - West Ham

West Ham on seuraava edelleen täysin ilman syytä hissuttelevan Norwichin kyykyttäjä!

West Ham kärsi valitettavan tappion Burnleylle edellisellä kierroksella, kun se taistelee paikasta ensi kauden Valioliigassa. Nyt pitäisi kuitenkin olla pisteet tarjolla, sillä vastassa on käytännössä luovuttanut Norwich. Valoa paistoi joukkueen todella tuuheaksi muodostuneeseen risukasaan, kun se sai maalihanat vihdoin uudelleenkäynnistyksen jälkeen auki – harmikseen Norwich kuitenkin taipui jälleen kerran.

West Ham on todella kaksijakoinen joukkue, joka ailahtelee jopa otteluiden sisällä äärilaidasta toiseen. Burnleylle edelliskoitoksessaan 0–1-kotitappion kärsinyt joukkue ei kuitenkaan kaikesta huolimatta ole niin huono kuin Norwich, joka on koko sarjan surkein joukkue. Watfordille viimeisimmässä kamppailussaan lukemin 2–1 hävinneellä Daniel Farken ryhmällä on menossa jo hälläväliä-tyyppinen vaihe.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Panokset lauantain ottelussa ovat täysin vierailla, eikä isännillä ole pelissä juuri muuta kuin mainetta ja kunniaa – jos edes sitä. Norwich loi vaihteeksi maalipaikkoja Watford-ottelussa, mutta tällä kertaa se oli tehoton. Yleensä joukkue ei edes luo maalipaikkoja, vaan tyytyy hissuttelemaan 90 minuuttia ja valmistautuu sen jälkeen seuraavaan tappioonsa. Hissuttelulla tarkoitetaan tässä sitä, että Farken ryhmä ei vieläkään uskalla pelata rohkeasti tai edes rohkeammin, vaan tyytyy statistin asemaansa täysin mukisematta. Tämä on ollut yksi joukkueen monista keskeisistä ongelmista läpi kauden.

Kaikki kamppailunsa ottelutauon jälkeen hävinnyt Norwich ei pysty horjuttamaan West Hamia, joka tarvitsee pisteitä. Isäntien materiaali on melko repaleinen ja on jälleen suhteellisen helppoa ratsastaa kohti ottelua sen kustannuksella. 1X2-vedon välittäjäksi valitaan tällä kertaa NordicBet, koska se maksaa Suomeen ensimmäisenä vedonvälittäjänä ennenaikaisia voittoja. Veto osuu, jos West Ham siirtyy ottelussa vähintään kahden maalin johtoasemaan tai voittaa ottelun.

Nordicbetin 1X2-vetojen ennenaikainen voitonmaksu kohteessa pelatun joukkueen siirtyessä vähintään kahden maalin johtoasemaan koskee esimerkiksi kaikkia suurimpia jalkapallosarjoja sekä Veikkausliigaa. Lunasta paras vedonlyöntibonus ja avaa tili NordicBetille tästä!

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleNorwich City FC - West Ham United FC11.07.2020