Valioliiga su 16.12. klo 15:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Southampton – Arsenal | Tykkimiehille täyttä pistepottia?

Sunnuntaina Southampton saa vieraita Pohjois-Lontoosta, kun Arsenal matkaa St Mary’s Stadiumille. Kotijoukkue lähtee otteluun sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta ja vieraat viidenneltä.

Southampton Valioliigan huonoimpia kotijoukkueita

Southampton ei ole onnistunut voittamaan vielä otteluakaan kotikentällä. Tasapelejä on kertynyt peräti viisi ja kahdesti vieraat ovat lähteneet kotimatkalle täydellä pistepotilla. Saldo on huono, sillä vastassa on ollut kuitenkin voitettavia joukkueita kuten Newcastle, Brighton ja Burnley.
Southamptonin faneille tilanne on kuitenkin tuttu, sillä Saints on ollut yksi Valioliigan huonoimmista kotijoukkueista jo vuosia. Viime kaudella Southampton oli sarjan toiseksi huonoin kotijoukkue. Kotijoukkueen juhliin päädyttiin ainoastaan neljästi.
Toissa kaudella Soton pelasi hyvin ollen lopullisessa sarjataulukossa sijalla kahdeksan. Vaikka kausi oli kokonaisuudessaan erinomainen, olivat kotiottelut silti vaikeita. Saints voitti tuolloin ainoastaan kuusi kotiottelua, ollen sarjan neljänneksi huonoin kotijoukkue.
Viimeiseltä kahdelta ja puolelta kaudelta kotivoittoja on siis kertynyt 10/45.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Toki Arsenalin vierastulokset eivät olleet häävejä viime kaudelta. Pohjois-lontoolaiset onnistuivat voittamaan vain neljä vierasottelua. Unai Emeryn alaisuudessa vierasottelut ovat kuitenkin sujuneet paremmin. Kaikki ottelut mukaan lukien Arsenal on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan Chelsealle syyskuussa, mikä on myös Tykkimiesten viimeisin häviö. Tulosten lisäksi myös Tykkimiesten otteet kentällä ovat olleet huomattavasti tasaisempia viime kausiin verrattuna.
Arsenalin suoralle voitolle saa ainakin vielä ennen ottelupäivää hyvää kerrointa. Kerroin on kuitenkin kääntynyt laskusuuntaan, joten jos Arsenalia on ajatellut lapulle laittaa, kannattaa se tehdä hyvissä ajoin. Kummankaan joukkueen rivit eivät ole niin harvat, että yhden tai kahden pelaajan lepuutus taikka loukkaantuminen ottelun alla muuttaisi lähtökohtia kovin radikaalisti.
Suoran voiton lisäksi peleille kelpaa Arsenalin yli 1,5 maalia. Arsenalin riveistä löytyy rutkasti tulivoimaa ja joukkue onkin venyttänyt verkkoja yli kahden maalin keskiarvolla. Arsenal onkin tehnyt Valioliigassa eniten maaleja suhteessa odotettuun. Mielenkiintoinen pointti on, että kotijoukkue Southampton on käyttänyt maalipaikkansa sarjan huonoiten.