la 14.09. klo 17:00

Tottenham - Crystal Palace

Sössiikö Spurs jälleen kotona?

Valioliigassa neljäntenä oleva Crystal Palace matkustaa Tottenhamin vieraaksi lauantaina.

Tottenhamin alkukausi on ollut vaikea, sillä neljästä ottelusta joukkue on saalistanut vain yhden voiton ja sekin tuli avauskierroksella sarjanousija Aston Villaa vastaan. Viime kierroksella Spurs oli Arsenalin vieraana ja dominoi ottelun alkua. Spurs meni jo 0-2 vierasjohtoon Christian Eriksenin ja Harry Kanen maaleilla, mutta Arsela onnistui nousemaan tasoihin, kun Alexandre Lacazette ja Pierre-Emerick Aubameyang maalasivat tykkimiehille tärkeät osumat.

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

Crystal Palacen puolustus on ollut rautaisen luja tähän mennessä. Joukkue on päästänyt vain kaksi maalia neljässä ottelussa. Palace onnistui ryöstämään pisteet Manchester Unitedin luota ja viime kierroksella Aston Villa kaatui 1-0 lukemin kotona. Roy Hodson on saanut puolustuspelaamisen hyvin kuomiin ja sen on huomannut koko joukkueen tekemisestä kauden ensimmäisillä kierroksilla.

Tottenham on luonnollisesti suuri ennakkosuosikki kamppailuun lähdettäessä, mutta Palacen otteet ovat olleet sen verran hyviä, että Spursin täytyy pelata hyvä kotiottelu sekä käyttää paikkansa hyväksi, sillä Palacen tekeminen puolustussuuntaan on ollut jopa yllätävänkin kovalla tasolla. Nostetaankin ensimmäiseksi pelivalinnaksi Crystal Palacen vierastasoitus +1,5 ja toisena pelivalintana kokeillaan maltillisemmalla panoksella sitä, että ottelussa tulee alle 2,5 maalia.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>