Valioliiga ma 15.03. klo 22:00

Wolves - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liigassa jatkoon ponnahtanut Liverpool hakee uutta nostetta myös Valioliiga-kriisinsä keskellä

Wolvesin kausi ei ole sujunut läheskään odotusten mukaisesti, mutta viime aikoina joukkue on alkanut löytää toisinaan pisteille. Liverpoolin kevätkausi lähentelee puolestaan totaalista mahalaskua, vaikkakin Mestarien liigassa se on yhä mukana. Wolves päässee laittamaan vierailijan ahtaalle, eikä maaleilla välttämättä Molineuxilla juhlita.

Liverpool on hävinnyt seitsemästä edellisestä ottelustaan Valioliigassa peräti kuusi. Viime viikolla joukkue sai kuitenkin mukavia onnistumisia Mestarien liigassa, kun se pudotti RB Leipzigin jatkosta yhteismaalein 4–0 voitettuaan molemmat osaottelut numeroin 2–0. Jürgen Klopp on viimeisimmissä Liverpool otteluissa ryhtynyt peluuttamaan puolustajia puolustajina, kun Nathaniel Phillips ja Ozan Kabak ovat pelanneet toppariparina Fabinhon palattua omalle pelipaikalleen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Liverpool-puolustusta on runneltu tällä kaudella ja edelleen kokoonpanosta ovat sivussa Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip sekä Jordan Henderson. Keskushyökkääjä Roberto Firmino on kärsinyt polvivammasta, mutta pelikunto selviää myöhemmin. Jos Firmino ei ole pelikunnossa, pääsisi niin ikään loukkaantumisesta hiljattain toipunut Diogo Jota kohtaamaan entisen seuransa.

Liverpool FC

@LFC
Before our to @Wolves on Monday, rewind and enjoy 🔟 strikes from the Reds at Molineux ⚽️ #WOLLIV

Isänniltä puuttuvat yhä kokoonpanosta ainakin Fernando Marcal sekä hyökkääjät Raul Jimenez ja Daniel Podence. Wolves on kuitenkin viidessä edellisessä ottelussaan taistellut kahdeksan pistettä itselleen ja joukkueen puolustuspelaaminen on hiljalleen alkanut näyttää tutummalta susilauman tekemiseltä.

Liverpool-hyökkäys ei ole vakuuttanut joukkueen viimeistelyn ollessa surkeaa. Paikkoja tulee välillä, mutta Wolvesia vastaan niitäkään ei ole liikaa odoteltavissa. Isäntä istahtaa illalla syvällä makaavaan puolustusmuottiin, josta ei ole helppoa hypätä viimeistelemään maaleja. Toisaalta susipaitojen hyökkäyksen avainpelaajien ei ainakaan helpota viimeistelymahdollisuuksia. Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia.