to 04.04. klo 19:30

Växjö - Kalmarsund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toistuuko Växjön painajainen jälleen kotikentällä? – Vierailijalle pusketaan MAXBET!

Ruotsin Superliigassa Kalmarsund on ahdistanut sarjaan selvähkönä suosikkina lähteneen Växjön nurkkaan ja välieriin etenevä joukkue ratkotaan torstaina legendarisessa game sevenissä. Kumpainenkin on ottelusarjassa kärsinyt isoista poissaoloista, mutta ratkaisumatsin alla tummemmat pilvet leijailevat ehdottomasti kotijoukkueen yllä. Kalmarsund on traumatisoinut Vipers-leiriä aiemminkin näissä kekkereissä, ja kevään 2022 tapahtumien toistuminen on näillä kertoimilla herkullista lätkittävää lapulle.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Växjö reissasi tiistain “katkaisupeliin” todella ohuella kokoonpanolla. Runkosarjan pisteykkönen Jesper Sankell on uupunut rosterista jo useamman ottelun, kuten myös ykköskassari Viktor Kastengren. Kalmarissa takalinjoilta puuttuivat Niklas Ramirez sekä Andre Andersson ja välipäivän suurin tehtävä onkin varmistaa edes osan pelikunto torstaille. Vipersilla olisi kaikki mahdollisuudet pitää pelillisesti vastustajaansa likimain naurunalaisena, mutta edes meritoitunut pääluotsi Jyri Korsman ei ole saanut joukkuetta aivan kuriin, ja kasetin kesto on jälleen vaakalaudalla.


Uhmapelaajat on liputtanut koko kauden Kalmarsundin puolesta, eikä kausivetoa lähdetä tässä vaiheessa seiftaamaan – pikemminkin päinvastoin. Jalkeilla on edelleen seurahistorian nimekkäin nippu ja kokeneiden Kim Nilssonin sekä Kevin Haglundin puolesta on helppo liputtaa ratkaisuottelussa. Kalle Bending palasi maalinsuulle avausottelun tällin jälkeen viime ottelussa ja ainoa kysymysmerkki lienee sarjassa alisuorittaneen Linus Malmströmin pelikunto. “Taivaansiniset” on tässä sarjassa hakenut jo kaksi vierasryöstöä, eikä tämä sikäli ole isokaan yllätys: Fortnoxilla paine on Växjölla ja altvastaajaraastossa vierailija on parhaimmillaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön FBC Kalmarsund (@fbckalmarsund) jakama julkaisu


Växjö on kotipyhätössään tottakai otteluun suosikki, mutta markkinoilla Kalmarsund on tuttuun tyyliin edelleen aliarvostettu. Vipersin viime vuosien notkahdukset ottelusarjojen katkopeleissä ovat karua luettavaa, ja pahimmassa tapauksessa jalkeille ei saada tässä edes lähellekkään parasta mahdollista kokoonpanoa. Vieraiden puolella on kauttaaltaan valueta jaossa ja Bethardin +1,5 maalin tasoitukseen tykitellään leveästi sisään!