la 24.08. klo 13:00

FC Honka - HJK

HJK on pettynyt – nouseeko se? Metroderby on taapertajien taisto!

FC Honka on hiljalleen putoamassa mestaruustaistelussa Veikkausliigassa, mutta nyt se kohtaa HJK:n. Helsinkiläiset haluavat europettymysten jälkeen saavuttaa edes yhden tavoitteen ja menestyä siltä niin surkeasti sujuneessa Veikkausliigassa.

Petteri Forsell, Tim Väyrynen, William Parra ja Victor Luiz ovat esimerkkejä lukuisista nimistä, jotka HJK on hankkinut vahvistamaan joukkojaan kesken kauden. Hankintoja on tehty ensisijaisesti vahvistamaan ryhmää eurokentillä, mutta nyt kaikki haaveet niistä euronurmista ovat kariutuneet.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

HJK putosi nimittäin Riian ylpeyttä FC Rigaa vastaan jatkosta Eurooppa-liigan karsinnoissa. Nyt sillä on jäljellä enää yksi tavoite, joka on kaiketi Veikkausliiga-mestaruuden uusiminen. Tavoitetta hankaloittaa se, että joukkue on 20 pelatun ottelun jälkeen sarjassa viidentenä seitsemän pisteen päässä kärjestä.

Edellisessä ottelussaan HJK laski alleen Kokkolassa, kun se hävisi nololla vierasesityksellä KPV:lle, joka pelasi viime kaudella Ykkösessä. Ottelussa helsinkiläisiin vaikutti takuulla euro-otteluparissa kärsitty karmiva tappio.

Ennen eurokamppailua ja KPV-tappiota helsinkiläisten otteet kotimaan kentillä näyttivät ajoittain jopa pirteiltä. Erityisesti alkukauteen verrattuna ryhmän ilme oli kohentunut ja tekeminen muuttunut taaperruksesta kävelemiseksi.

HJK:n pitäisi materiaalillaan olla ylivertainen joukkue Suomessa. On vaikeaa käsittää, kuinka helsinkiläisryhmä on töpeksinyt tällä kaudella. Edes valmentajanvaihto Mika Lehkosuosta uuteen luotsiin, Toni Koskelaan, ei olisi kannattanut. Helppoa se toki on nyt todeta.

FC Hongan edesottamukset ovat olleet viime aikoina huonoja. Joukkue on hävinnyt viidessä edellisessä ottelussaan peräti kolmesti. Kahdeksassa edellisessä taistossa espoolaisryhmä on nauttinut täysistä pisteistä vain kahdesti.

Metroderby on tällä hetkellä epätoivoisesti takaisin mestaruustaistoon pyrkivien taapertajien taistelu. Ottelupari haisee HJK:n tilanteen huomioiden todella tasaiselta. Hongalla on kaikesta huolimatta pelaamisessaan selkeä sapluuna ja erityisesti alakerta on ollut läpi sesongin melko hyvissä kantimissa.

Nostetaan pelivalinnaksi otteluun tasapeli maltillisella panostuksella. HJK ei ole takuulla täysin toipunut kaikista pettymyksistään, joita sillä on kiistatta ollut paljon. Honka puolestaan ei ole viime aikoina vakuuttanut lainkaan.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>