PDC la 29.10. klo 15:50

Wade J. - van Duijvenbode D.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wade sai ilmaislipun neljännesvälieriin – van Duijvenboden kerroin erittäin kova!

Dartsin European Championship -turnauksessa pelataan lauantaina neljännesvälieriä. Josh Rockin ja Michael Smithin välisen ottelun lisäksi päivältä on lapulle tarttunut Dirk van Duijvenboden minusmerkkistä tasoitusta ottelustaan James Wadea vastaan. Herrat kohtaavat klo: 15:50 alkavassa ottelussa, joka pelataan paras 19:sta legistä -formaatilla.

Dirk on ollut loistovireessä viime aikoina, kun puolestaan James Wade on mukana näissä karkeloissa pelkästään kokemuksensa ja voittavan pelityylinsä ansiosta. Jos torstain ottelussa oltaisiin nähty edes hitusen parempi Rob Cross, olisi Wade jo ulkona turnauksesta. Molemmat herrat olivat nimittäin umpisurkeita, ja Cross käytännössä lahjoitti pelin Wadelle.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Lauantaina Wade saa vastaansa erittäin kovavireisen van Duijvenboden, jonka averaget ovat todella kovaa luettavaa. Madars Razman turnauksen ensimmäisessä ottelussaan suorastaan murskannut Dirk ei ottelussa hidastellut, eikä ollut epäselvää, kumpi herroista suoritti paremmalla tasolla. Hollantilainen nappasi otteluun 102.58 averaget heittäen ottelussa kolme 180’s heittoa sekä napaten 130 checkoutin. Yli sadan pisteen heittoja hollantilaisella oli 19, ja yli 140 pisteen heittoja peräti 10.

Mikäli Wade ei radikaalisti nosta tasoaan, ei herran kokemus sekä voittava pelityyli valitettavasti riitä. van Duijvenbode on liian kovassa formissa, ja taistelee varmastikin paikasta finaalissa, mikäli sama suoritustaso jatkuu.

PDC Darts

@OfficialPDC
THE CHAMP IS OUT!

It wasn't a classic, but there was drama aplenty in the deciding leg between James Wade and Rob Cross!

Wade eventually pins D1 to knock-out the reigning champion.

#EC2022 | R1
📺 bit.ly/EuCh22Live