Valioliiga to 01.02. klo 21:30

West Ham - Bournemouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kalvin Phillipsin West Ham -debyytti edessä! Vaatiiko tähtipelaajien poissaolo kuitenkin veronsa?

Bournemouthin leiristä kuuluu pelaajatilanteen osalta positiivisia uutisia Lontoon vierailun alla. West Hamilla puolestaan on käynnissä vaikea jakso ja myös se on saanut osansa pahoista poissaoloista – mielenkiintoinen debyytti lienee kuitenkin tiedossa. Vierailija on kaapinut neljässä viimeisimmässä Valioliiga-ottelussaan kaksi voittoa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

West Ham marssittaa ensimmäistä kertaa tuoreen hankintansa Kalvin Phillipsin viheriölle, kun joukkue isännöi Bournemouthia. Muilta osin joukkueella on kuitenkin pahoja poissaoloja, sillä Lucas Paquetá, Michail Antonio, Nayef Aguerd sekä mahdollisesti Edson Álvarez ovat loukkaantuneina sivussa. Lisäksi Said Benrahma ja Vladimir Coufal kärsivät pelikieltojaan.

David Moyesin miehistö on seilannut kaikki kilpailut huomioituna neljä viimeisintä otteluaan ilman voittoa. FA Cupissa Bristol City laittoi lontoolaismiehistön laulukuoroon, mikä oli kenties kauden pahin pohjanoteeraus. Orastavana ennakkosuosikkina torstain kamppailuun lähtevä isäntä ei saa apuja sairastuvalta ja jo kauden ensimmäinen – 1–1-tasapeliin päättynyt – keskinäinen kamppailu Bournemouthia vastaan oli sille haastavahko.

AFC Bournemouth 🍒

@afcbournemouth
Goal - SOLANKE
Assist - FAIVRE

Hopefully a sign of things to come, @OfficialFPL 😍

Takavuosina Rayo Vallecanossa huipputuloksia tehneen Andoni Iraolan kyvyt valmentajana alkavat tulla esille myös Valioliigassa. Bournemouth on yhtenäinen ryhmä, jolla riittää tulivoimaa. Joukkue pystyy tällä hetkellä haastamaan tasapäisesti valtaosan kilpakumppaneistaan. West Hamin on syytä olla tarkkana esimerkiksi kuuman hyökkääjän Dominic Solanken kanssa.

Uusia loukkaantumisia ei vierailla ole. Romain Faivre oli syyskauden lainalla Ranskassa, mutta palaa nyt Bournemouthin mukaan, Adam Hill on jälleen pelikunnossa ja joukkueen tärkeimpiin yksilöihin lukeutuva Philip Billing palaa niin ikään sairastumisen jälkeen kokoonpanoon. Telakalla ovat James Hill, Tyler Adams, Dango Ouattara, Ryan Fredericks, Hamed Traoré ja Max Aarons.

Ottelusta sopii povata kerroinasettelua tasaisempaa. Bournemouth pystyy ehdottomasti horjuttamaan isäntien puolustusta – varsinkin, kun Billing palaa Solanken tueksi yläkertaan. Uhmapelaajat uskoo, että West Hamin voitoton putki jatkuu ja pelivalinnaksi isketään vierasvoitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasapeli ei vetoa – Bournemouth kertoimella 2,11.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.