Elina Svitolina – Simona Halep

to 11.07. Klo 15:00

Elina Svitolinan osalta Wimbledon on päätepysäkillä!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Elina Svitolina (WTA 8.) on kärsinyt Wimbledonissa ajoittaisista vaikeuksista, jotka tuskin helpottuvat välierissä. Ukrainalainen astelee torstaina viheriölle kovassa iskussa olevaa romanialaispelaaja, Simona Halepia (WTA 7.) vastaan.

Jo toisella ottelukierroksella Wimbledonin Grand Slam -turnauksessa Elina Svitolina oli vaikeuksissa, kun hän taisteli Venäjän Margarita Gaspariania vastaan. Lopulta ottelu päättyi ukrainalaisen voittoon – tosin luovutuksella, koska maailmanlistan sijalla 62 oleva venäläisnainen ei kamppailua kyennyt jatkamaan.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Kolmannella kierroksella 24-vuotias tähtipelaaja kaatoi kreikkalaisen Maria Sakkarin kolmessa erässä 2–1-numeroin. Neljännessä ottelussaan Svitolina esiintyi vaihteeksi todella vakuuttavasti ja kumosi jopa hieman yllättäen kroattipelaaja Petra Marticin suoraan kahdessa erässä.

Ukrainalaisen otteissa on nähty suuria tasovaihteluita. Esimerkiksi Marticia vastaan Svitolina voitti peräti 83% varmuudella ykkössyöttönsä sen osuessa ruutuun, mutta aiemmissa kamppailuissa lukema oli jäänyt kauttaaltaan selkeästi kirkkaimmasta suoritustasosta.

Paluu maan pinnalle odotti puolivälierässä Karolina Mutšovaa vastaan. Vaikka Svitolina voitti ottelun suoraan kahdessa erässä, joutui hän jatkopaikkansa eteen tekemään hartiavoimin töitä. Kamppailussa muun muassa edellä vertailtu ykkössyöttö löysi tiensä ruutuun ainoastaan 55% varmuudella. Lisäksi ukrainalainen voitti näillä onnistuneilla syötöillään ainoastaan 59% pisteistä.

Syöttö on ainoastaan yksi esimerkki Svitolinan pelaamisessa heitelleistä asioista. Peruspelaamisessakin on ajoittain ollut suuria ongelmia ja helppoja virheitä on tullut liikaa. Välierät ovat naiselle samankaltaisen tekemisen jatkuessa takuulla korkein mahdollinen päätepysäkki.

Romanian Simona Halep on ollut läpi turnauksen tasainen ja vakuuttava. Hän on hävinnyt viidessä ottelussaan ainoastaan yhden erän. Halep ei tee viheriöllä liikaa helppoja virheitä tällä hetkellä ja suoritusvarmuus sekä kyky pitää paketti kasassa ovat tällä hetkellä suurimpia erottavia tekijöitä unkarilaiseen nähden.

Maailmanlistan seitsemänneltä sijalta ponnistava eliittipelaaja on kärsinyt tänä kesänä nurmella ainoastaan yhden tappion. Tappio tuli Eastbournen WTA-turnauksessa Angelique Kerberille (WTA 5.).

Kuten todettu, välierät ovat mitä todennäköisimmin Svitolinalle korkein mahdollinen suoritus. Halep marssinee finaaliin ja tehnee sen tyylillä. Nostetaan otteluun yksi pelivalinta, joka on romanialaisen voitto suoraan kahdessa erässä.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!