Bundesliiga la 23.10. klo 16:30

Wolfsburg - Freiburg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vierailla erinomaiset mahdollisuudet venyä pisteille

Lauantaina kolistellaan Volkswagen Arenalla Wolfsburgin ja Freiburgin välinen kamppailu, josta on lupa odottaa tarkkaavaista vääntöä. Kumpainenkin joukkue löytyy sarjataulukon kärkipäästä ja arvokkaat pisteet jälleen jaossa europaikkoja ajatellen. Wolfsburg on ennakkosuosikki, mutta helpolla se ei tule saamaan mitään.

Wolkkarit käväisi keskiviikkona Itävallassa pelaamassa Mestarien Liigaa ja lopputulos ei varmasti miellyttänyt saksalaisia, sillä Salzburg oli parempi maalein 3-1. Wolfsburgilla oli jo keskiviikkona kokoonpanohuolia eikä tilanne parane merkittävästi tähänkään kamppailuun. Keskikentältä puuttuu loukkantumisten vuoksi Yannick Gerhardt ja Xaver Schlager sekä Wout Weghorst joka joutuu jättämään ottelun väliin koronan takia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Freiburg lähtee illan matsiin erittäin hyvässä formissa, eikä se ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan. Vieraat ovat päästäneet vain kuusi maalia alkukauden aikana, eikä kyseessä ole vain sattumaa, nimittäin Freiburg on päästänyt neljänneksi vähiten maaliodottamaa. Kokoonpanotilanne on vierailla hyvä eikä sivussa ole kuin Roland Sallai.

Freiburg on kokonaisuudessaan oikein kelpo joukkue, joka ei ainoastaan puolusta syvältä vaan pystyy luomaan myös reilusti maalipaikkoja. X2 pelivalinta kiinnostaa erityisesti Wolfsburgin keskikentän loukkaantumisten sekä matkustusrasituksen takia.