KTP – FC Haka

ma 24.06. Klo 18:30

Jatkuuko FC Hakan tappioton marssi kohti Veikkausliigaa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

KTP isännöi Ykkösen kamppailussa Kotkassa sarjakärkeä FC Hakaa maanantaina. Molemmat joukkueista nappasivat ennen juhannusta tyylikkäät vierasvoitot, mutta Hakan pelaaminen on tällä hetkellä todella vakuuttavaa. Kotijoukkueen esitykset ovat puolestaan olleet melko vuoristoratamaisia.

Kotkalaisjoukkue KTP joutuu Ykkösen seuraavalla kierroksella kovaan testiin, kun sen vieraaksi saapuu sarjassa ansaitusti piikkipaikalla oleva Haka. Isäntä kuitenkin nappasi ennen juhannusta todella maukkaat sarjapisteet, kun se kaatoi kotikentällään todella eksyksissä olevan AC Oulun 0–1-numeroin.

LYÖ RISKITÖN 50€ VETO

50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätysvaatimusta!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Ennen edellisottelua kotkalaisilla oli kuitenkin käynnissä kahden tappion suora, jonka aikana se kaatui niin TPS:lle kuin TPV:llekin. Nolla päästettyä maalia Oulussa toivat joukkueelle takuulla lisää itseluottamusta, sillä omissa on tällä kaudella kolissut kotkalaisittain aivan liikaa. Ryhmä on sarjassa viidentenä kymmenen ottelun jälkeen kerättyään 14 pistettä ja sen maaliero on 15–17.

Vaikka KTP voittikin heikosti esiintyneen AC Oulun, on Hakan nykyvire aivan toista maata. Joukkue ei ole hävinnyt otteluakaan Ykkösessä tällä kaudella ja esimerkiksi viimeksi se nousi vaikeasta asemasta hienoon voittoon Tampereella. TPV johti kamppailua avauspuolikkaan jälkeen lukemin 1–0, mutta niin vain pisteet matkasivat Valkeakoskelle vierailijan punnerrettua toisella jaksolla kolme osumaa.

Hakan pelaaminen on tällä hetkellä kokonaisvaltaisesti laadukkainta koko sarjassa. Joukkueen puolustuspelaaminen on ihailtavalla tasolla ja hyökkäyspelaaminen on riittävän monipuolista, kuten 24 tehtyä maalia, ainoastaan kuusi päästettyä osumaa, 26 kerättyä pistettä ja sarjan piikkipaikka kertovat. Ykkösen voittaja nousee kauden päätteeksi suoraan Veikkausliigaan ja kakkosjoukkue pääsee karsimaan paikasta pääsarjassa.

KTP on ailahdellut viime aikoina ja suurta vaihtelua yleispelaamisessa on näkynyt jopa otteluiden sisällä. Uskotaan, että suvereeni sarjakärki ja monipuolisempi joukkue Haka vie ottelun ja napataan vierasvoitto pelivalinnaksi kovalla kertoimella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!