TPV – KTP

su 16.06. Klo 18:30

Peseekö KTP kasvonsa nöyryytyksen jälkeen?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

TPV on ollut viime aikoina tuloksellisesti kohtuullisessa lyönnissä, mutta sunnuntaina se saa kovan vastuksen, kun KTP vierailee Tampereella. Kotkalaisilla luulisi nälkää riittävän, sillä joukkue sai edellisessä kamppailussaan ruman turpasaunan kotikentällään.

Sarjanousija TPV on neljän ottelun pisteputkessa Ykkösessä. Yhteensä joukkue on kuitenkin kerännyt vasta seitsemän pistettä ja sijoittuu tällä hetkellä kolmanneksi viimeiselle tilalle sarjataulukossa.

LYÖ RISKITÖN 50€ VETO

50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätysvaatimusta!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Kolmessa edellisessä ottelussaan tamperelaiset ovat päätyneet 1–1-tasapeliin, ensin FF Jaroa vastaan, sitten AC Kajaania vastaan ja viimeisimpänä vierasottelussa MyPaa vastaan. TPV on nyt pelannut kahdeksan ottelua, mutta neljässä viimeisimmässä se on kerännyt paunaa vaille kaikki kauden pisteensä.

KTP kärsi ruman 0–3-tappion edellisessä ottelussaan TPS:lle, mutta ennen sitä joukkue oli napsinut pisteitä viidessä ottelussa putkeen kolmen voiton ja kahden tasapelin myötä. Kotkalaisjoukkueen otteluissa on juhlittu tällä kaudella maaleilla, kun joukkue on päästänyt kolmanneksi eniten maaleja koko sarjassa (16) ja tehnyt vastaavasti kolmanneksi eniten maaleja (14).

Kotkalaisten maalipyssynä tällä kaudella on häärinyt Ykkösen kaikkien aikojen maalintekijä Kalle Multanen, joka on jo nyt upottanut pallon kuudesti verkkoon. Mies on koko sarjan maalikärki.

KTP:lla on selkeästi laadukkaampi materiaali kuin TPV:llä, nälkääkään tuskin tappion jälkeen puuttuu ja maaleja joukkue osaa tehdä. Uskotaan, että tamperelaisten pisteputki katkeaa ja kolme pistettä matkaa kotkaan.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!