ke 05.06. klo 21:15

Zverev - De Minaur

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kauanko australialaisen aliarviointi mahtaa jatkua? Alex De Minaur elämänsä iskussa Roland-Garrosissa!

Erittäin tasokas puolivälieräkamppailu on takuuvarmasti tarjolla Ranskan avoimen tennisturnauksen keskiviikkoillassa. Alexander Zverev loukkaantui viime vuonna nimenomaan tässä turnauksessa ollessaan huippuiskussa – nyt mies on jälleen huipulla ja maailmanlistalla jo neljäntenä. Tuumaakaan ei anna periksi niin ikään upeaa turnausta tahkoava Alex De Minaur. Kovaa töitä paiskiva australialaispeluri tarjoaa takuuvarmasti laadukkaan haasteen yllättävänkin suureksi ennakkosuosikiksi kertoimissa leivotulle saksalaiselle.

*Jopa satkulla helppoa! Nappaa peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

De Minaur laittoi jo neljännesvälierissä melkoisen kovaa näytettä pöytään lähettämällä Daniil Medvedevin laulukuoroon. Omintakeisesta lyöntityylistään huolimatta miehellä on paljon samoja vahvuuksia kuin Zverevin työkalupakissa, joten vastustajan luulisi sopivan tällä hetkellä De Minaurille kuin nenä päähän. On sinänsä erikoista, että australialaista ei arvosteta tämän enempää, koska hänen pelityylinsä istuu massalle melko mainiosti.

Bastien Fachan

@BastienFachan
Alex de Minaur and his little French fan/lucky charm Paul are the most wholesome story of this year's Roland-Garros

De Minaur [in French]: 'I listened to you on every point' 🥹

Vaikka De Minaur ei välttämättä ole teknisin ja sulavaliikkeisin pelaaja, on miehen liikkuminen ja lyöminen räjähtävää. Jos Zverev ajoittain sortuu löysäilyyn, voi olla varma, ettei australialaiselle niin käy. Toki myös saksalaistykki vetelee täydessä kunnossa ja huippuiskussa, mutta edellisillä kierroksilla Holger Runea sekä Tallon Griekspooria vastaan oli jo ajoittaisia ongelmia. Lisäksi saksalaisen helppojen virheiden määrä on noussut turnauksen edetessä kohti pohjoista hieman turhan nopealla vauhdilla.

Uhmapelaajien mielestä ottelusta tulee huomattavasti tasaisempi kuin kerroinasettelusta voisi päätellä. De Minaur pelaa kenties uransa parasta kilpailua ja kykenee haastamaan Zverevin melko tasapäisesti. Pelivalinnaksi leivotaan australialaisen voittoa pienellä pelitasoituksella (De Minaur +4,5). Ottelussa haetaan vastustajaa Casper Ruudille, jonka tie välieriin avautui lopulta suoraan Novak Djokovicin jouduttua vetäytymään turnauksesta.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pelitasoitus – De Minaur +4,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.