LCK su 29.03. klo 08:00

SK Telecom T1 - Hanwha Life Esports

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Faker ja T1 iskussa

Sunnuntaina aamusta jatketaan jälleen League of Legendsin parissa, kun Korean ammattilaissarja LCK tarjoaa viihdettä jälleen kolmen ottelun verran aamusta alkaen. Päivän ottelut aloittaa T1 ja Hanwha Life Esports. Ottelu alkaa heti aamusta 08:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

T1 osoitti kaapin paikan kovassa kamppailussa DragonX:ää vastaan voittaen ottelun suoraan 2-0. Varsinkin Faker oli pelituulella ja antoi selkeän näytteen, että T1 on se joukkue, josta sarjakärki Gen.G:n kannattaa olla huolissaan. T1 teamfightit ovat todella kliinisiä ja joukkue osaa lähes poikkeuksetta kommunikoida vastustajan kohteet tärkeysjärjestyksessä, pelimekaniikasta tappelut eivät jää vajaaksi. T1:n suurin heikkous kauden peleissä on ollut, että se ei ole lähellekään paras joukkue ensimmäisen vartin aikana, mutta tältäkin osin ottelu DragonX:ää vastaan antoi paremman kuvan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vastustaja Hanwha kärsi 0-2 tappion KT:lle, kun sarjan toiseksi pisimmässä voittoputkessa oleva joukkue oli liikaa Hanwhalle, ja DragonX:stä otettu yllätysvoitto jäi lyhyeksi lohduksi, kun pudotuspelipaikka alkaa karkaamaan joukkueelta jo tässä vaiheessa kevättä. Joukkueen suurin ongelma tappioissa on ollut mid-laneri Tempt, joka jäi KT:ta vastaan nollaan tappoon kahdessa ottelussa, ja tämä tarkoittaa automaattista tappiota joukkueelle vilkaisematta edes muita tilastoja. Hanwhan toinen heikkous on ollut objektipeli, kun joukkue on saanut drakeja ja rift heraldeja todella heikolla prosentilla.

T1 on tällä hetkellä ainoa haastaja horjuttamaan Gen.G:tä kärkipaikalla ja nykyvirellään se poimii rutiinivoitot keskikastin joukkueista. Faker on löytänyt omat comfort-pickinsä ja T1 onkin todennäköisesti lopettanut kokeilulliset draftit kevään osalta, kun voittamalla loput pelit se voi kiriä vielä kärkipaikalle. Pelivalinnaksi otetaan ensimmäisen pelin tappojen tasoitusta, koska sille saa parempaa kerrointa kuin ottelusarjan tasoituksella, ja T1:n voittaessa pelin myös tappolinja tulee kovalla prosentilla kotiin.