Uhmakimppa Jägersron jättimäiselle jackpot-kierrokselle

Uhmakimppa palaa vahvempana kuin koskaan! Ota osaa Jägersron ravien 75-kimppaan, jossa on ylimääräistä rahaa jaossa yli 3 miljoonaa euroa.

Kierroksella on mukavia ideoita sekä piikkien että vähän pelattujen yllätyshevosten suhteen. Kierros on pelillisesti sen verran maukas, että jakoon laitetaan hieman tavallista isompi rysä.

Piikkeinä toimivat toisen kohteen #5 Bansky, jota ravitiimimme psyykkaa keulaan ja siitä tammalla on hyvät saumat johtaa loppuun asti. Kolmannen kohteen #6 Royce Rolls teki viimeksi järkyttävän kovan esityksen ja maistuu tänään toiseksi piikiksi asti.

Lappu on siis ennakkoluuloton ja piikeiksi eivät ole kelvanneet kaikkein eniten kuumentuneet kansansuosikit. Osta osuus ja puristellaan Uhmakimpalle lunastus! Peliaika sulkeutuu klo 17:20, mutta kimpan osuudet ovat normaalisti loppuneet jo aikaisemmin, joten ole nopea!

Klo 14:30 KIMPPA ON LOPPUUNMYYTY.

  • Lapun kokonaishinta: 540,00€
  • 12,00€ osuus / pelaaja

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!