pe 10.05. klo 21:20

Tšekki - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonat taas yhtenäisin joukkue kisoissa! Sekoittivatko taalaliigajyrät isännän paletin?

Yhtenäinen Leijonat avaa MM-urakkansa kisaisäntää Tšekkiä vastaan perjantaina. Kotijoukkue on hieman sekalaisempi seurakunta, kun mukaan on revitty pelaajia vähän sieltä sun täältä. Suomen vahvuus näissä kisoissa on se, että joukkue on saanut yhteisiä kokemuksia sekä jatkuvuutta läpi pitkän kauden ja kautta nuhaisten EHT-turnausten.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta nyt peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leijonat ei ole paperilla kisojen paras, nimekkäin tai lupaavin ryhmä – ei edes lähelle. Sama laulu on kuitenkin luriteltu viimeisten kymmenen vuoden aikana ennen MM-kisojen alkua lukuisia kertoja ja siitä huolimatta sangen usein Suomi on taistellut jopa mitaleista. Pelitapaetua ei varsinaisesti ole enää olemassa, mutta Leijonilla on myös muita avuja vastustajajiin verrattuna.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Suomen joukkue ensi viikolla alkaviin MM-kisoihin!🦁🇫🇮

#Ihankaikki #ViaplayMMlätkä #MMkisat #MMlätkä

Esimerkiksi Tšekki marssittaa kisoihin joukkueen, jossa pelaa peräti yhdeksän Pohjois-Amerikassa kiekkoilevaa pelaajaa. Mukaan on silti mahtunut useita yksilöitä myös kotimaan pääsarjasta Extraligasta. Kisaisännän joukkueen sisällä on huimia tasoeroja, kun esimerkiksi Leijonien joukkue jympyttää tasaisen vahvana neljällä akselilla. Tavallaan Tšekki on vahvistunut NHL-jyrillä, mutta samaan aikaan läpi kauden tehty työ ja kova grindaus EHT-turnauksissa valuu osittain viemäriin.

Kisoihin valmistavassa Tšekin EHT-turnauksessa nähtiin, että joukkueen peli oli melko sekaisin. Esimerkiksi Leijonien kaltaista yhtenäisyyttä ja saumattomuutta ryhmästä ei vaikuttanut löytyvän. Suomen osalta valmistavat kamppailut sujuivat jopa selvästi odotettua vahvemmin ja varsinkin viime sunnuntainen – 4–3-numeroin voittolaukauskilpailun jälkeen päättynyt – Ruotsi-ottelu oli briljanttia tekemistä Jukka Jalosen sotureilta.

Pystyykö Suomi jälleen kerran taistelemaan selvästi kevyemmällä pelaajamateriaalilla, mutta yhtenäisyyden ja kovan työnteon sekä jatkuvuuden mentaliteetilla jopa MM-kullasta? Aika näyttää sen, mutta ainakin Tšekki MM-avauksessa on väkivahvalle sinivalkopaitaiselle joukkueelle pala kakkua. Uhmapelaajien betsit isketään on Suomen voitolle (1X2).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Suomi” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.