pe 17.05. klo 18:00

AC Oulu - IFK Mariehamn

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oululaisten suupielissä maistuu voiton makea nektari! Jääkö vieraspelirumbassa luoviva Grönvitt laivastonsinisten mankeliin?

Surkean alkukauden Veikkausliigassa pelannut AC Oulu pääsee jälleen metsästämään kauden avausvoittoaan Raatin Stadionilla perjantaina, kun IFK Mariehamn saapuu vieraaksi. Grönvitt on kovassa otteluruuhkassa ja reissukilometrejä on totisesti kertynyt, joten AC Oululle tämä matsi on nyt tai ei koskaan-kaliiberia.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Raatin stadionin nurmi lienee aavistuksen paremmassa kondiksessa kuin tasapeliin päättyneessä Gnistan-ottelussa viime viikolla, mutta ei tässä vielä mitenkään voida pehmeästä sametista puhua. Oulu oli Kipinää vastaan kenttähaasteista huolimatta niskan päällä ja eiköhän Rauno Ojasen poppoo laita isompaa vaihdetta silmään perjantaina.

AC Oulu

@ACOulu
PERJANTAINA PELATAAN TAAS KOTONA!!

AC Oulu saa vierailijoita saarelta, kun IFK Mariehamn saapuu Raattiin. Tule kannustamaan AC Oulu voittoon!

Kausikortit ja liput:
kauppa.acoulu.fi

#ACOulu
#Oulu
#Laivastonsiniset
#Veikkausliiga
#OulunEnergia


Sivussa Oululta on Alexander Forsström ja Jowin Radzinski. Jayden Reid, Noah Nurmi, Emmanuel Okereke ja pelikieltoa kärsivä Patrik Raitanen puuttuvat Grönvittiltä. Bruno Romãon käskyttämä IFK onkin hieman alakerran koosteen osalta liisterissä, kun pelikykyisiä ja -kelpoisia ukkoja ei riitä edes yhden käden sormille.

IFK:n vieraskiertue tuskin saa kovin iloista päätöstä perjantaina. Romão peluutti myös Suomen Cupissa vahvaa kokoonpanoa, joten lepoa ei juuri ole Grönvitt-ryhmälle siunaantunut. Eiköhän ACO nappaa tästä matsista kauden ensimmäisen täyden pistepotin!