ma 18.05. klo 21:30

Werder Bremen - Bayer Leverkusen

Suomalaisten kohtaaminen päättää Bundesliigakierroksen!

Lukas Hradecký ja Niklas Moisander kohtaavat maanantai-iltana Weserstadionilla. Werder Bremen tarvitsee tuloksellisen täyskäännöksen, jotta ensi kaudella voidaan vielä pelata pääsarjatasolla. Leverkusen ihastutti ennen taukoa upealla hyökkäävällä jalkapallollaan – jatketaanko maanantaina siitä, mihin maaliskuussa jäätiin?

Florian Kohfeldtilla riittää kauden loppusuoralla reippaasti työsarkaa, sillä Weserin rannoilla tuskaillaan tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella. Peliesitykset ennen taukoa olivat luvalla sanoen heikkoja, joten siinä mielessä pelitauko voi pelata Bremenin pussiin. Kohfeldtin ryhmä sai tosin viimeisenä Bundesliigajoukkueena luvan joukkueharjoituksiin, joten tauko saattoi mennä kokonaisuudessaan myös vihkoon.

Maanantain otteluun on otollista sijoittaa roposia Leverkusenin voiton puolesta. Bremenin kotietu on yleisöttömyydestä johtuen normaalia pienempi ja lääketehtaan joukkue kuhisee hyökkäyspään talenttia ja nopeita jalkoja, joilla päästään iskemään kotijoukkueen ikääntyvää puolustusta vastaan.

Poissaolotilanne on kummallakin joukkueella kohtuullinen. Kevin Volland tuskin pystyy otteluun vierailta osallistumaan ja Bremeniltä sivussa on niin Davy Klaassen kuin Claudio Pizarrokin. Formit on nyt ikään kuin nollattu, mutta Leverkusen kiihdyttänee vielä loppukaudesta uudelleen kovaan liitoon.

Katso Bundesliigan matsit UnibetTV:stä!

UnibetTV näyttää kaikki Bundesliigan ottelut suorana ja ilmaiseksi. Tämän viikonlopun ajan tarjolla on 5€ ilmaisveto myös vanhoille asiakkaille. Uudet asiakkaat saavat jopa 100€ riskittömän vedon. Lue lisää >>>

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleWerder Bremen - Leverkusen18.05.2020