ma 24.06. klo 00:00

Jalkapallon EM-kisat - Voittaja ja maalikuningas

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jyrääkö isäntämaa EM-kultaan? Tsekkaa Uhmapelaajien voittaja- ja maalikuningastipsit!

Jalkapallon EM-skabat rykäistään viimein käyntiin ja tässä vihjeessä keskitytään yksittäisten otteluiden sijaan turnauksen voittajavetoihin ja päälle napsitaan vielä maukas maalikuningasbetsi palan painikkeeksi. Turnauksen suurimpana voittajasuosikkina pidetään jälleen Englantia ja Kolmen Leijonan kertoimille sopii taas hieman nauraa. Jalkapallo ei taida tänäkään kesänä tulla kotiin.

Uhmapelaajien ensimmäisenä heppana tulevaan turnaukseen on Saksa. Julian Nagelsmannin poppoo ei ole esiintynyt harjoituspeleissä isossa kuvassa vahvasti, mutta kyllähän kaikki tietävät, miten Die Mannschaft syttyy tosipelien alkaessa. Kone osoitti itse asiassa jo hieman käynnistymisen merkkejä keväällä, kun Ranska kellistettiin vahvalla esityksellä 0-2. Nyt yhtälössä on mukana myös kotietu!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

German Football

@DFB_Team_EN
Happy 2️⃣5️⃣th Birthday @kaihavertz29 🎉

16 international goals and counting for Kai 👑

#DFB #GermanFootball #GermanMNT

📹DFB


Nagelsmannin rosterissa ei kovinkaan paljon ole heikkouksia, mitä nyt vasemman laidan Maximilian Mittelstädt on monelle hieman tuntematon suuruus ja Manuel Neuerin otteet loukkaantumisen jälkeen eivät ole kauttaaltaan vakuuttaneet. Neuerin edessä on kuitenkin todella laadukas Jonathan Tahin ja Antonio Rüdigerin muodostama topparipari – jälkimmäistä voidaan pitää jopa maailman parhaana puolustavana topparina.

Sysäyksenä kohti EM-glooriaa oli tietysti myös Toni Kroosin paluu maajoukkueeseen. Nappikset menevät turnauksen jälkeen naftaliiniin, mutta kyllähän Kroos vielä nämä karkelot jaksaa kapellimestaroida läpi. Tärkeä hahmo Kroosin vierellä on myös puolustussuuntaan vahva Robert Andrich, joka tosin kykenee myös toimittamaan itse palloa verkon perukoille kaukolaukauksilla. Hyökkäyspäässä Florian Wirtz, Ilkay Gündogan ja Jamal Musiala muodostavat kisojen parhaan keskikentän yläoksan ja kärkeen on tarjolla parinkin eri profiilin ukkoja Kai Havertzin ja Niclas Füllkrugin muodossa.

Mustaksi hevoseksi nostellaan sen sijaan Belgia, jolta moni ei enää tunnu odottavan arvokisoissa yhtikäs mitään. Tämä asetelma tuskin joukkuetta liikaa haittaa, kun paineet on voitu sysätä muille joukkueille. MM-kisoissa jäätiin 2022 alkulohkoon ja sittemmin joukkueen ovat jättäneet esimerkiksi Eden Hazard, Thibaut Courtois (joka tosin palannee vahvuuteen joskus tulevaisuudessa) ja Toby Alderweireld. Lohkokaavio ei ole kaikkein suosiollisin, mutta alkulohkosta pitäisi Belgian edetä leikitellen jatkoon.

DataMB

@DataMB_
🇧🇪⚔️ Amadou Onana has the highest duel win rate (62.3%) of any midfielder in Europe's Top 5 Leagues


Hyökkäyspäässä tehot ovat yhä Romelu Lukakun ja Kevin de Bruynen harteilla, mutta Johan Bakayoko ja Jérémy Doku voivat hyvin lyödä maajoukkuetasolla kunnolla läpi kesän turnauksessa. Amadou Onanan panos keskikentällä tulee kuitenkin olemaan Domenico Tedescon ryhmässä avainasemassa – Evertonin dynaaminen keskikenttämies siirtynee syyskaudelle jo isompiin ympyröihin. Kaiken mennessä nappiin Belgialla on ilman muuta mahdollisuus vaikka päätyyn asti.

Maalikuningasmarkkinasta paljastui timanttia vanhan kunnon Cristiano Ronaldon kertoimista! Portugalin alkulohko ei ole kovin kimurantti ja tässä lohkossa nähdään takuulla kelpo määrä maaleja. Roberto Martínez peluuttaa ”Ronttua” avauksessa ja kyllähän CR7 vielä tässäkin iässä osaa maaleja paukuttaa. Ei ole perusteltua odottaa samanlaista mahalaskua kuin 2022-kisoissa, joissa henkilökemiat menivät myös osaltaan joukkueessa vihkoon. Tästä voi toki myös CR ottaa niskoilleen oman osansa.

This angle of Cristiano Ronaldo’s goal. 🤯


Portugalin lohkokaavio on sen verran suosiollinen, että jatkopeleissä Ronaldolle voi olla luvassa vielä muutama lisäosuma, jos ja kun Martínezin miehistö painelee skaboissa pitkälle. F-lohkon voittaja saa neljännesvälierissä vastaan yhden lohkokolmosista ja puolivälierissäkin olisi vielä lohkokakkonen tulossa vastaan joko lohkosta D tai E. Samoilla perusteluilla Portugalin menestyksiä voisi toki pelata outright-markkinassa, mutta allekirjoittaneen papereissa lusitaanien voittokerroin on jo painunut pelikelvottomaksi.

Uhmapelaajien betsit:

Saksa voittaa mestaruuden @6,50 Novibet

Belgia voittaa mestaruuden @19,00 Optibet

Maalikuningas: Cristiano Ronaldo @11,40 XLBet