su 19.05. klo 16:00

Formula 1 - Emilia-Romagna GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Red Bullin pitkä valta-asema rappeutumassa? Nyt haistetaan rahaa tallipisteissä!

Merkillepantavaa Emilia-Romagnan GP:n aika-ajoissa oli McLarenien kaahaaminen kärkiruutuihin ohi Ferrarien. Juuri tällä hetkellä haiskahtaa vahvasti siltä, että punaiset kilpurit eivät kotiradallaan Imolassa ole suosikkeja kärkisijoille kisavauhtinsa puolesta. Kiilataanko toinen McLaren kuitenkin lopulta ulos palkintokorokkeelta, vai pitääkö brittitalli pintansa? Kysymysmerkkejä tuntuu olevan entistä enemmän myös pitkään Formula 1 -sarjaa ylivoimaisesti hallinneen Red Bullin riveissä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa peräti satasen edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Muistamme, kuinka Lando Norris jätti Max Verstappenin jo pari viikkoa sitten Miamissa taakseen. Onnistuneen päivityspaketin jälkeen juhlinut McLaren ei ainakaan heikkene Imolaan, kuten jo vaparit ja aika-ajot viittovat. Tallin kisavauhti on parasta aikoihin ja sillä voidaan haastaa omien ongelmiensa kanssa painiva energiajuomatalli. Jälleen kerran koko sarjan voittoa vahvimmin jahtaava Verstappen ajoi paalulle, mutta se itsessään ei takaa mitään.

Oscar Piastri

@OscarPiastri
These aged well 😂 Fun while it lasted

Perjantaina harjoituksissa sekä McLarenin että Ferrarin vauhti oli Red Bullia parempaa. Sergio Perez murjoi autonsa vapareissa ja aika-ajo oli meksikolaiselta melkoinen pohjanoteeraus – nyt toinen punahärkä lähtee vasta ruudusta 11. Verstappen joutuu vastaamaan kovaan haasteeseen, kun molemmat McLarenit hengittävät niskaan. Mainiossa vauhdissa läpi viikonlopun ollut australialainen Oscar Piastri starttaa toisesta- ja Norris kolmannesta lähtöruudusta.

Nyt on herkullinen tilanne siinä mielessä, että markkina on reagoinut melko miedosti ongelmiin, joita Red Bullilla selvästi on. Kestääkö Verstappen koko kisan läpi vai tullaanko takaa jälleen ohi? Uhmapelaajien mielestä McLarenin suurimmalle pistepotille (Most Team Points) tarjottu kerroin on sellainen, johon kannattaa tarttua jopa hivenen suuremmalla moukarilla.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Emilia Romagna Grand Prix Race (Most Team Points) – McLaren” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.