su 23.06. klo 16:00

Formula 1 - Espanjan GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko räjähtää päin pläsiä? Red Bullin kiesi on juuri nyt F1-sarjan tiuhimmin tikittävä aikapommi!

Red Bull kyntää syvissä vesissä ja Ferrari on kysymysmerkki. Mercedes rykäisi kauden vahvimman kilpailunsa Kanadassa pari viikkoa sitten, mutta jatkuvuudesta ei ole ole mitään merkkejä. Juuri tällä hetkellä McLaren on kärkitaistelussa mukana olevista talleista ylivoimaisesti vakuuttavin ja Katalonian radan pitäisi sopia sille kuin nenä päähän.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ainoa asia, joka pitää Red Bullin tällä hetkellä välttävästi vedenpinnan yläpuolella estäen sen totaaliselta hukkumiselta, on Max Verstappenin henkilökohtainen virtuositeetti. Kolmessa viimeisimmässä kisassa kahdesti voittoon ajaneella hollantilaisella on molemmilla kerroilla ollut huomattavan tiukka taistelu korkeimmasta palkintokorokkeesta McLarinen ykköskuljettajan Lando Norrisin kanssa. Toki energiajuomatallissa yritetään jatkuvasti varmasti ongelmia korjata, mutta tulokset ovat vakuuttavasta kaukana.

McLaren

@McLarenF1

McLaren

@McLarenF1
Getting the practice in. 💪

#SpanishGP 🇪🇸

Ferrarilta nähtiin viime kausilta valitettavan tuttu totaalinen ulospuhallus Kanadan kisaviikonlopussa ja molempien kuljettajien kilpailu päättyi keskeytykseen. Mercedes sai hieman tuulta purjeisiinsa, mutta pienen sulan tästä voi antaa myös Ferrari-tallin hattuun, joka ystävällisesti ”teki tilaa” hopeanuolille. Italialaistallin jättifloppia lukuun ottamatta suuremmilta yllätyksiltä vältyttiin – toki huomionarvoisista voisi vielä mainita, että jälleen ainoa maaliin saatu Red Bull oli Verstappenin voittoon ajanut kilpuri. Sergio Pérezin viikonloppu päättyi takasiiven rikkoutumiseen. Tämän jälkeisestä toiminnasta eli taktisesta, mutta turhasta sekä vaarallisena nähdystä varikolle ajamisesta meksikolaiselle napsahti kolmen lähtöruudun rangaistus Barcelonaan.

Kanadassa viidenneksi jäänyt Oscar Piastri on Norrisin ohella ollut McLarenin puikoissa vahvassa tikissä ja kaksikon kisavauhti vakuuttaa tällä hetkellä. Meno on ollut niin tasaista, että nyt on hyvä sauma napata etua jo ennen aika-ajoja ja paukuttaa McLarenia ykköseksi (veto osuu, kun kisan voittaja ajaa McLarenia). Lähtökohtaisesti edellä on ainoastaan Verstappen ja Red Bullin kiesi on juuri nyt sellainen tikittävä aikapommi, että kisaviikonloppu toisensa perään odotellaan, milloin räjähtää.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.