Veikkausliiga su 17.04. klo 14:00

Inter - Haka

Inter on yhä evakossa! Tällä kerralla joukkue mittelee Hakaa vastaan Töölössä

Inter isännöi poikkeuksellisesti kotiottelussaan Hakaa Töölön stadionilla. Turun pyhättö ei edelleenkään ole talven jäljiltä pelikelpoinen, joten nyt ryhmä joutuu tyytymään jälleen kerran sijaisnäyttämöön. Haka kaatoi kautensa avauksessa Ilveksen ja se oli hyvä myös niin ikään Bolt Arenalla pelatussa Honka-kamppailussa maalin tappiostaan huolimatta. Turkulaiset puolestaan ovat kaataneet AC Oulun, mutta avauskierroksella tuli takkiin KuPSin vieraana.

Haka on löytänyt parissa ensimmäisessä ottelussaan mukavan maalivireen, kun se on iskenyt jo neljästi. Kolme kertaa maalinteossa on onnistunut supervahvistus Lee Erwin, joka vaikuttaa aikaisessa vaiheessa erinomaiselta löydöltä. Skotlantilaishyökkääjän ohella myös muu joukkue on onnistunut korkealla tasolla kahdessa ensimmäisessä kamppailussa – edelliskierroksen 3–2-numeroin tulleesta Honka-tappiosta huolimatta. Espoolaismiehistö oli ottelun alussa vahva, mutta Haka nousi kolmen maalin takaa-ajoasemasta maalin päähän.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Joukkueet kohtasivat Suomen Cupissa, jossa nähtiin kevättalvella maaliton tasapeli. Jos on Haka ollut alkukaudella pääsarjassa tehokas, samaa voi sanoa Interistä. Se on niin ikään hävinnyt kertaalleen, mutta niitannut siitä huolimatta vakuuttavat neljä osumaa. Joka tapauksessa tuloksellisesti joukkueet eivät ole juurikaan erottuneet toisistaan kauden alkumetreillä.

Pelivalintana tässä kamppailussa kiinnostaa eniten yli 2,5 maalia. Kummallakin joukkueista piisaa potentiaalia hyökkäyspäässä ja enemmän kysymyksiä on herättänyt alakerran työskentely. Interin materiaali on paperilla vahvempi, mutta kauden ensimmäisissä otteluissa se on suoriutunut korkeintaan kohtuullisesti. Hakalla voi olla tässä jopa yllätyssauma. Pitää muistaa, että vääntö käydään lähtökohtaisesti neutraalilla kentällä. Heitetään vielä toisena pelivalintana kupongille koskilaisia tasapeli ei vetoa -betsinä ja tehdään astetta reilumpi tukku rahaa!

10 euroa pelirahaa