pe 14.02. klo 22:00

Valencia - Atlético Madrid

Valencia ja Atlético Madrid iskevät yhteen La Ligan -huippuottelussa!

La Ligassa käydään perjantai-iltana mielenkiintoinen vääntö Valencian ja Atlético Madridin välillä. Diego Simeonen ryhmä on ollut täysin varjo itsestään.

Valencia hävisi edellisellä kierroksella Getafella vieraissa tylysti 3-0, mutta se ei edes ollut suuri ihme, sillä Getafe on ollut tälläkin kaudella äärinmäisen ilkeä vastustaja lähes jokaiselle seuralle. Getafe loistaa sarjassa kolmantena, mikä kertookin jo kaiken oleellisen. Valencia on seitsemäntenä, mutta vain kahden pisteen päässä Atlético Madridista, joka on neljäntenä sarjataulukossa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Atlético Madridin kausi on ollut erittäin vaikea, eikä maalinteko-ongelmiin näy pelastajaa. Seura ei kyennyt hankkimaan tammikuun siirtoikkunassa Edinson Cavania, mikä oli jälleen yksi suuri takaisku. Simeonen ryhmä on voittanut edellisistä kuudesta kamppailusta ainoastaan yhden ja se tuli Wanda Metropolitanolla Granadaa vastaan 1-0 lukemin. Alvaro Morata on joukkueen maalitykki ollut tämän kauden La Ligassa, mutta espanjalaisellakin on kasassa vaivaiset seitsemän osumaa, kun mennään helmikuun puoliväliä.

Valencia on ollut kotona äärinmäisen hyvä ja muutama viikko sitten se kaatoikin Barcelonan komeasti 2-0 Estadio de Mestallan uumenissa. Uskotaan jälleen Valencian kotivireeseen ja nostetaan lapulle tasapeli ei vetoa – Valencia.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>