Valioliiga su 15.01. klo 16:00

Newcastle - Fulham

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliigan suurimmat säväyttäjät vastakkain! Murtuuko Newcastlen nollataika, kun Mitrovic palaa kehiin?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka voit voittaa 115€ ja saat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle.

Sekä Newcastle että Fulham kuuluvat kuluvan Valioliiga-kauden ehdottomiin onnistujiin. Vierailija on pelannut MM-tauon jälkeen peräti kolme nollapeliä ja voittanut kaikki viisi kilpailullista otteluaan. St. James’ Parkin isäntä puolestaan iski vakuuttavasti takaisin voittokantaan aiemmin kuluvalla viikolla Leicesterin kustannuksella. Molemmissa leireissä on poissaoloja, mutta Fulham saa todella pelottavan täsmäaseen takaisin pelikiellosta.

Aleksandar Mitrovic palaa kehiin kärsittyään korttitilin täyttymisestä johtuneen yhden ottelun pelikieltonsa joukkueensa torstaisessa 2–1-voitossa Chelseaa vastaan. Yksi sarjan parhaista target-hyökkääjistä noussee välittömästi takaisin kokoonpanoon oltuaan vakuuttavassa vireessä MM-tauon jälkeen. Serbialaistykki on tehnyt kolmessa pelaamassaan matsissa kaksi maalia. Mitrovicin lisäksi myös Shane Duffy saattaa päästä sairastelun jälkeen takaisin kokoonpanoon.

Pelkkiä voittoja Valioliigan paluun jälkeen kaapinut vierailija on ollut fantastisessa vireessä paitsi hyökkäyspäässä myös alakerrassa. Neljässä Valioliiga-ottelussa maaliero on vakuuttava 8–2 ja FA Cupissa ryhmä eteni viime lauantaina Hull Cityn kustannuksella jatkoon 2–0-kotivoiton kautta. Marco Silvan miehistö oli vakuuttava jo pitkään ennen Qatarin kisoja ja esimerkiksi kymmenen matsin kuntokäyrällä se on Valioliigan neljänneksi paras – isäntä tosin pistää vielä paremmaksi.

Newcastle United FC

@NUFC
Back here tomorrow. 😍

Edellä mainitulla kuntopuntarilla toisena keikkuva ja vain kolme osumaa omiin kymmenessä edellisessä ottelussaan päästävä Newcastle ei ole päästänyt yhtäkään maalia Valioliigassa MM-kisojen jälkeen. Eddie Howen miehistö on eittämättä yksi vakuuttavimmista kollektiiveista koko kauden otannalla ja tiistaina se palasi hienosti voittokantaan nappaamalla EFL Cupissa välieräpaikan 2–0-lukemin Leicesterin kustannuksella.

Ainoastaan Emil Krafth, Matt Targett sekä Jonjo Shelvey ovat edelleen sairastuvalla Newcastlen osalta. Isäntä pääsee toki matsiin pari päivää levänneempänä, mutta kuinka suuri merkitys sillä tässä kohtaa on? Kuten on saatu nähdä, Fulhamin nahka ei ole ikinä myynnissä halvalla ja alla on takuuvarma kotivoitto Chelseasta. Tämän ottelun kerroinasettelu on sellainen, että voittajaa tässä ei kannata hakea – tasapeli haisee ja sitä tankataan myös lapulle (1X2).

Voit voittaa 115€ ja saat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Tasapeli), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Tasapeli” 25€ panoksella ja voit voittaa 115€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.