ke 03.04. klo 18:30

Oilers - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Espoon herruudesta ei enää epäselvyyttä – Oilers on derby-sarjassa täysin ylivoimainen!

Oilers on puistokävelyllä F-liigan välierissä, ja mestaruusjuna porskuttaa vahvasi kohti finaaleja. Paikallisvastus Indians on edelleenkin tilastojen valossa roikkunut kiitettävästi mukana, mutta nuori ja kokematon Heimo ei silti ole kummassakaan ottelussa ollut lähelläkään voittoa. Markkina alkaa hiljalleen ymmärtää parivaljakon tasoeron, mutta vielä Tapiolan kolmospeliin saadaan pientä limppua sisään.

*Ilmaisvetoa pukkailee! Skrollaa tipsin lopusta ohjenuora tähän herkkuun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Öljy on ollut pudotuspeleissä täysin suvereeni ja peruspelillä runkosarjavoittaja rallattelee toiseltakin kierrokselta tappioitta eteenpäin. Isot loukkaantumiset ovat olleet koko kauden riesana ja sama trendi on valitettavasti jatkunut kevät auringon lämmittäessäkin. “Pikkuveljeään” vastaan Oilers kuitenkin pärjää vielä useammastakin poissaolosta huolimatta ja oletuksena toki on, ettei viime ottelua missanneista Heikki Iiskolasta, Rasmus Kainulaisesta sekä Markus Laaksosta ainakaan kaikki ole ulkona kokoonpanosta keskiviikkona. Aaro Astalan kevätkiima ei ole jäänyt vajaaksi ja ykköspyssy Justus Kainulainenkin alkaa vasta heräillä tosipeleihin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Esport Oilers (@esportoilers) jakama julkaisu


Indiansin tasaiset kolme viisikkoa ovat tilastollisesti painineet sarjassa ihan kelvollisesti, mutta tulostaulu ei juurikaan armoa anna. Oilersin “b-miehistön” vierasryöpystyskään tuskin hirveästi tunnelmaa kopissa nostaa ja jokaisen ottelun alla Uhmapeelajien parjaama maalivahtisirkus on totaalisesti leviämässä käsiin. Jasper Auvinen ja Samuli Junnila kantavat pitkälti vastuun tuloksesta ja esimerkiksi kapteeni Valtteri Kainulaisen johtaman kolmosen esitykset ovat kaukana siitä, mitä voittoihin tässä sarjassa vaaditaan.

Oilers on tilastollisesti sarjan ylivoimaisesti paras kotijoukkue, eikä Tapiolan urheiluhallilla vierailja ole tänäkään keväänä vielä tuuletellut. Öljyn ei tarvitse muuttaa mitään ja kaikki paineet alkavat kasaantua Indiansin penkin taakse. Tasoero Oilersin eduksi on välierävaiheeseen valtava ja Heimon iltanuotiosta alkaa olla enää vain hiillos pihisemässä. Keskiviikon jälkeen sarjaa jatketaan 3-0 tilanteesta ja Betreels:in ihanan maltillinen 1,5 maalin tasoitusveto lähtee avausmatsin tapaan lipukkeelle!

Ensi talletuksesta 10€ ilmaisveto!

Betreels tarjoaa Uhmapelaajille 10€ ilmaisvedon heti kärkeen. Ilmaisvedolla on 1.5 minimikerroin, ja panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betreelsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 10€.
3. Lyö veto Oilers -1,5 10€ panoksella.
4. Saat 10€ ilmaisvedon ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.