su 06.06. klo 23:59

Jääkiekon MM-kisat - Betsit ja tarjoukset

Tsekkaa kuumimmat betsit ja tarjoukset lätkän MM-kisoihin!

Suomi pelaa finaalissa! MM-kisat huipentuvat sunnuntaina

>>> Katso tipsi! Jatkuvatko Leijonien pelilliset vaikeudet?

>>> NordicBetin finaalitarjous: 3 x 100% talletusbonuksia & megakerroin 30,00 Leijonille

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

>>> Kumpi jaksaa voittaa pronssia, USA vai Saksa?

 

>>> Näet kaikki pudotuspelit ilmaiseksi NordicBetin kautta

>>> Katso Unibetin markkinoiden parhaat kertoimet MM-kisoihin

Kiekkojännäreille on keväällä suurta herkkua tarjolla, kun Škoda Cup eli jääkiekon MM-kisat käynnistellään 21.5. ja Leijonatkin avaa turnausrupeamansa heti kakkospäivänä USA:ta vastaan. Mitään uutta auringon alla ei ole – Jukka Jalonen on jälleen kovaäänisten arvostelijoiden mielestä valinnut täysin väärän joukkueen kisoihin. Ujosti mieleen ryömii edellinen kerta, kun kisoja pelattiin ja kaikki muistavat, mitä silloin tapahtui. Uhmapelaajat kokoaa tälle sivulle joukkue- ja pelaajavetosuosituksia sekä maistuvimmat tarjoukset, joten luupilla kannattaa pysyä!

Mitkä ovat Suomen saumat? Kanada on yliarvioitu totaalisesti!

Suomen kisavoitto on tietysti se miehekkäin pelivalinta, jonka kertoimet täytyy tarkastuttaa aina ennen kisoja. Ennakkoarvioissa kovin joukkue on eittämättä Venäjä, jolla on raudanlujien KHL-miesten lisäksi mukana myös NHL-apuja. Kanadan ja USA:n joukkueet ovat näissä kisoissa melko kapeita ja nuorisopainotteisia.

Kaikesta huolimatta Kanada on rankattu kertoimissa Suomea korkeammalle, vaikka pelataan eurooppalaisessa, niin kutsutussa leveässä kaukalossa. Esimerkiksi pohjoisamerikkalaisjoukkueiden alkulohkopistessä linja vaikuttaisi olevan yllättävän korkealla.

Coolbet: Kanada saa alle 16,5 pistettä alkulohkossa / kerroin 2,00 ⭐️⭐️ ⭐️½

Tunnetuimmista vedonvälittäjistä NordicBetillä voi pelata Suomen maailmanmestaruutta peräti kertoimella 9,00! Jalka on siis läväytetty kunnolla kaasulle. Leijonilta ei ennakoiden ja merkityksettömän arvostelun keskellä taaskaan odoteta mitään, mutta mahdollisuutta kullan uusimiseen ei näillä ennakkoasetelmilla voi pyyhkiä pois. Siksipä yllättävän kovaan mestaruuskertoimeen tarrataan kiinni heti alkajaisiksi.

NordicBet: Suomi voittaa maailmanmestaruuden / kerroin 9,00 ⭐️

Unibet on puolestaan löytänyt Suomelle mukavan kertoimen 1,95 sille, että se sijoittuu lopulta turnauksessa nuorisovetoista ja pohjoisamerikkalaiseen kapeaan kaukalomalliin tottunutta Kanadaa paremmin. Volttilähtö on näissä kisoissa valttia ja valtavirtaa, joten tämäkin kohde kannattaa lapulle lunastaa – kenties jopa reilummalla panostuksella.

Unibetin H2H: Suomi sijoittuu Kanadaa korkeammalle / kerroin 1,95 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Leijonilla on hyvin samantapainen joukkue kuin vuoden 2019 kisoissa, jotka päättyivät torijuhliin. NHL-apuja on saatu, mutta niukasti. Arttu Ruotsalainen saapuu Buffalosta vahvistamaan Suomen hyökkäystä, kun Olli Määttä puolestaan pelaa sinivalkoisten alakerrassa. Ylivoimaisia tähtiä ei ole, mutta kuluvan kauden selviä onnistujia ovat kaikki. Suomen alakerta on lupaava ja haastaa täyspäisesti muut kärkimaat.

Kanadaa on yliarvioitu ehkä räikeimmin kaikista ryhmistä ja sen otteluista sopii odotella melko maalirikkaita. Venäjä on vahva, mutta sen heikkoudet saattavat hyvinkin olla alakerrassa, jota Leijonat vain hivenen eri muodossa murjoi viimeisellä EHT:llä mielin määrin. Unibet löytää Leijonille vasta kolmanneksi korkeimman kertoimen sille, että se on vähiten maaleja alkulohkovaiheessa päästävä joukkue. Voittokertoimena 4,00 kuulostaa melko kovalta, kun huomioidaan vielä Suomen loistava maalivahtiosasto, jota tähdittävät Harri Säteri, Jussi Olkinuora sekä Janne Juvonen.

Unibet: Suomi päästää vähiten maaleja alkulohkossa / kerroin 4,00 ⭐️½

Erikoinen kerroinasettelu! USA-miehistössä yksi hyökkääjä erottuu selvästi

USA lähettää kisoihin joukkueen, jossa on pelaajia NHL:stä, AHL:stä sekä Euroopan eri sarjoista. Joukkueen taso ei ole erityisen terävä, eikä myöskään leveä. Muutama nimi erottuu selkeästi rosterista, ja tulosketjujen miehet on suhteellisen helppo tunnistaa.

Kiinnostavin nimi vetomielessä on Arizonaa edustava Conor Garland, joka on kova pistenikkari, vaikkei otsikoissa säännöllisesti viihdykään. Paikka tulosketjuissa lienee selviö, ja onnistuessaan taitava laitahyökkääjä voi hyvinkin olla joukkueensa tehokkain pelaaja. Isompi aski saattaa olla suhteellisen pienikokoiselle pelaajalle jopa hyödyksi tehopisteiden kannalta.

Unibet on rankannut USA:n pistevedoissa Garlandin vasta toiseksi Jason Robertsonin jälkeen. Lisäksi kärkimiehet eivät ole painottuneet kertoimissa tarpeeksi. Niinpä kerroin kattaa riskin erinomaisesti ja kyseessä on erittäin uhmakas pelaajaveto jännitettäväksi koko kisojen ajaksi.

Unibet: Conor Garland on USA:n paras pistemies / kerroin 6,50 ⭐️

Coolbet on lähtenyt mopolla moottoritielle Arttu Ruotsalaisen pörssivoittokertoimessa

Pistepörssimarkkinat ovat auenneet useammalla vedontarjoajalla ja erot ovat odotetustikin suuria, mutta että näin suuria! Ruotsalainen pelasi huikean syksyn Ilveksessä Liigassa, mikä poiki näyttöpaikan Buffalo Sabresissa NHL-kauden startattua rapakon toisella puolella. Kärpät-kasvatti esiintyi myös puhvelipaidassa ennakkoluulottomasti ja voi vain arvailla, mitä saamme MM-kisoissa nähdä. Selvää on tässä vaiheessa, että 23-vuotias pistenikkari on Leijonissa profiilihyökkääjä, jolta odotetaan tulosta.

Ruotsalainen päässee pelaamaan ykkösylivoimassa ja hänen selkeä päävastuualueensa on hyökkäyspäässä. Coolbet on läväyttänyt Ruotsalaisen pistepörssivoitolle tuntuvan kertoimen 25,00. Vertailun vuoksi Unibet tarjoaa saman kohteen ainoastaan kertoimella 12,00. Uhmapelaajat on hereillä ja suksii välittömästi Coolbetille nappaamaan markkinoiden kovimman tarjouksen!

>>> Coolbet: Arttu Ruotsalainen voittaa kisojen pistepörssin / 25,00

Kisojen aikana moni puhuu norjaa

Norjasta ei ihan joka päivä tule puhe, kun lätkän MM-kisoja spekuloidaan. Coolbet on kuitenkin laittanut Norjalle mukavan erikoisvedon, joka otetaan talteen skabojen vetosalkkuun.

Norjalla ei ole heittää kehiin isojen sarjojen tähtipelaajia, mutta kun alarekisterin joukkueita vertailee, eivät norjalaiset häpeä ollenkaan muihin verrattuna. Viime viikolla öljymiehet kohtasivat kahdesti Tanskan ja voittivat molemmat ottelut.

Norja pelaa kisojen B-lohkossa, joka on lohkoista kiistatta kevyempi. Joukkue on jättisuosikki koronan kolhimaa Italiaa vastaan. Lisäksi suosikkiasema maalivahtiongelmasta kärsivää Kazakstania vastaan on oikeutettu, eikä pisteiden niistäminen Latvialta tai edes Saksalta olisi mikään järkyttävä yllätys.

Tätä taustaa vastaan peilaten Coolbetin asettama Norjan pisteraja 5.5 tuntuu alhaiselta, ja overia läimäistään medium-vedolla!

>>> Coolbet: Norja saa yli 5,5 pistettä alkulohkossa / kerroin 1,65 ⭐️⭐️⭐️

Kanadan kisakoneeseen nousee kiinnostava harvinaisuus

Kanadan MM-joukkueen profiili on tänä vuonna hieman erilainen, sillä mukaan ei ole tarttunut yhtään NHL:n ykköskorin pelaajaa. Se antaakin tulokulmaa, kun pohditaan Kanadan parasta pistemiestä. Joukkueen kiinnostava erikoisuus on Lukostakin tuttu, KHL:n Vitjazissa jättipisteet tällä kaudella louhinut Justin Danforth. Harvemmin on MM-kisoissa Team Canadaan mahtunut pelaajia Euroopan kaukaloista.

Uhmatiimi päätyi fläppitaulun ääressä skenaarioon, jossa urallaan hienoa nousua tekevä Danforth isketään tulosketjuun. Tällöin taivas on avoinna ja tehopisteitä voi tulla rutkastikin. Vedossa on toki epävarmuustekijöitä, mutta kerroin kattaa riskin saletisti. Maistuu.

>>> Unibet: Justin Danforth on Kanadan paras pistemies / kerroin 11,00 ⭐️

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %