la 13.04. klo 17:00

Pelicans - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Vaivaiset kaksi maalia kuudessa edellisessä erässä! Väistääkö Kärpät myös toisen luodin?

Pelicans ei saanut hyödynnettyä ensimmäistä ottelupalloaan Oulussa perjantaina, mutta heti lauantaina sarja on uudelleen katkolla. Kotiyleisönsä eteen paalava lahtelaisjoukkue on ollut kaikissa Isku Areenalla pelatuissa otteluissa selvästi kuskin paikalla, mutta saiko Kärpät avausvoitostaan uutta virtaa?

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tomi Karhunen torjui vuorostaan perjantaina nollapelin, kun Kärpät voitti maalein 1–0. Tiistaina Lahdessa Niklas Kokko pysäytti puolestaan oululaisjoukkueen nollapelillä niin ikään 1–0-numeroin päättyneessä kamppailussa. Ville Mäntymaan johtama valmennustiimi peluutti perjantaina ensimmäistä kertaa pudotuspelien aikana samaa maalivahtia toista kertaa peräkkäin. Vaikka Niclas Westerholm on ollut niin ikään kelvollisessa vireessä, vaikuttaisi ykköstorjujan vastuu kääntyvän nyt konkarivahdin harteille.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Olipahan loppu 🤯🤩 Kiitos kaikille hallille saapuneille💛🖤

#Kärpät #Liiga

Kärpät on edelleen selkä seinää vasten ja joukkueen kannalta huono uutinen on, että huipputehokkaasti varsinkin tämän vuoden puolella toiminut ylivoima on ollut viimeisimmissä otteluissa heikkoa. Tasakentällisin Pelicans on kuitenkin ollut selvästi kuskin paikalla päästessään rytmittämään pelaamista kiekollisena. Jos oululaiset mielivät siirtää ratkaisua toistamiseen, olisi kärkikorista ja erikoistilanteista löydyttävä nyt hienoisen suvantovaiheen jälkeen tulosta.

Pelicansin puolustuspelaaminen on oululaisia laadukkaampaa, mutta myös Kärpät on parissa viimeisimmässä ottelussa pystynyt tukkimaan aukkoja. Huippuluokan maalivahtipelaamisella muutama nukahdus esimerkiksi perjantaina ei kostautunut. Kaikki viittaa siihen, että sarja jatkuu vähämaalisena. Pelivallinaksi kopataan alle 4,5 maalia -kohde. Kumpikaan joukkue ei saa etua matkustamisesta, sillä molemmat lentävät Helsinkiin lauantaina aamulla ja matkaavat pääkaupungista linja-autolla Lahteen.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Alle 4,5 maalia (sis. jatkoaika)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.