Liiga pe 30.12. klo 18:30

SaiPa - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPa on Liigan häpeätahra – ja Tappara vain tummentaa ruskean sävyä entisestään

Vuoden viimeisessä ottelussaan SaiPa pääsee ottamaan mittaa Tapparasta. Lappeenrantalaiset ovat olleet kaukalossa isoissa vaikeuksissa, ja vierasjoukkue lähtee otteluun ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Luotamme Tapparan tekevän hakkelusta Liigan heikoimmasta joukkueesta.

SaiPan viime aikojen rekordi on murheellinen. Kymmenestä viime ottelustaan joukkue on hävinnyt yhdeksän. Tappioista suurin osa on tullut useamman maalin erolla. Tällä kaudella SaiPa onkin päästänyt eniten maaleja koko Liigassa, 113 kappaletta. Eroa kakkospaikalla olevaan KooKoohon on 13 maalin verran. Samaan aikaan SaiPa on tehnyt vähiten maaleja Liigassa, 65 kappaletta. Maaliero on käsittämätön -48. SaiPa on umpisurkea. Piste.

Tappara puolestaan kuuluu Liigan kärkiporukkaan millä tahansa mittarilla tarkasteltuna. Viime otteluissa tuomaripäätökset eivät ole menneet aivan kirvesrintojen mielen mukaisesti, mistä seurauksena tuli 2-3 tappiota Sportiakin vastaan. Ei kuitenkaan ole sattumaa, että Tappara on pärjännyt vahvasti CHL:ssä. Kasassa on todella kova joukkue, jolla ei ole varaa antaa tällaisten ilmaisten sarjapisteiden valua sormien läpi, jos Tappara haluaa vielä nousta runkosarjan ykköspaikalle.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Tappara tänään 🔥

🔹 Viimeinen ottelu ennen vuodenvaihdetta

🏒 SaiPa–Tappara
🚌 Lappeenranta
🕡 Klo 18:30
🎫 Liput: lippu.fi/saipa
📺 Katso: C More
📻 Kuuntele: kiakkoradio.fi/tappara
🔸 Kokoonpanon tarjoaa: Pihlajalinna.fi

#Tappara #Liiga

Tasoero joukkueiden välillä ei voisi paljoa suurempi olla. Luotamme siihen, että Tappara nappaa SaiPasta selvän voiton. Pelivalintamme on, että Tappara voittaa -1,5 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Tappara voittaa esimerkiksi maalein 2-0, 3-1 tai 5-0.