su 23.06. klo 22:00

Skotlanti - Unkari

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Floppia uhkaa kotimatka! Työteliäs vastustaja riisui jo Sveitsin aseista ja seuraavana jonossa on Unkari

Skotlanti näytti aivan uuden puolen itsestään surkean kisa-avauksen jälkeen, kun se jätti Sveitsin telineisiin. Ottelu päättyi 1–1-tasapeliin, mutta pelillisesti Skotlanti kykeni taistelemaan voitosta lähes tasapäisesti ja sen työmäärä oli korkeampi. Jos Sveitsin pallollinen pelaaminen meni skotlantilaisten käsittelyssä täysin sekaisin, ei lohkojumbolle Unkarille voi kovin hyvää menestystä keskinäisessä kamppailussa povata.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa ainoastaan yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Unkari taipui avauskierroksella selvin numeroin 3–1 Sveitsiä vastaan ja Saksalle se oli vain välipalaa kisaisännän naulattua 2–0-rutiinivoiton. Juuri nyt näyttää siltä, että Unkari on jäämässä alkulohkoon, mutta Skotlannilla on vielä kaikki mahdollisuudet yltää jatkoon. Joukkueen aktiivinen prässityöskentely on takuuvarmasti myrkkyä myös Unkarille ja Steve Clarken miehistön itseluottamus nousi kohisten myönteisen Sveitsi-tuloksen kautta.

Scotland National Team

@ScotlandNT
Next-up: 🇭🇺

The build-up to Sunday starts now.

#EURO2024

On ollut jopa hieman yllättävää, kuinka kesy ennalta jopa jatkajakandidaattina pidetty Unkari on ollut. Floppijoukkue antoi ensin Sveitsin ja sitten Saksan puuhastella omia kuvioitaan kaikessa rauhassa.

Skotlantia puolestaan koeteltiin ennen kisoja loukkaantumisten muodossa kenties eniten kaikista mukana olevista ryhmistä, mutta siitä huolimatta laatua on riittävästi alisuorittavan Unkarin voittamiseen. Kisojen aikana Kieran Tierney on pudonnut alakerrasta sivuun ja avausmatsissa punaista katsellut Ryan Porteus on edelleen telakalla. Monipuolinen Scott McTominay on kuitenkin ollut jo tähän saakka järkälemäinen apu myös puolustussuuntaan ja nyt Manchester United -pelurin merkitys kasvaa entisestään.

Unkarin hyökkäyspelaaminen ei ole vakuuttanut, vaikka kärjen taustalla häärii parikin kovemman luokan tekijää. Nimilistalla näitä matseja ei voiteta ja joukkueista yhtenäisempää ilmettä on esittänyt työteliäs Skotlanti. Aktiivisen ilmeen saadessa jatko-osansa Clarken miehistölle on tiedossa täysi pistepotti ja Unkari lähtee kiikareilla kotimatkalle – pelivalinnaksi kaapaistaan siis 1X2-markkinassa skotlantilaisten voittoa kovalla kertoimella.

Ilmaisvetotakuu! Kuusi ensimmäistä 25€ betsiä, kuusi 25€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille kuusi 25€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 25€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän kuudesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 25€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 25-150€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Skotlanti” 25€ panoksella.
4. Saat 25€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä víidesti 25€ laakilla ja saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.