su 10.03. klo 17:30

Växjö - Jönköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitäh? Kohuhyökkääjä pistepörssin kärjessä! – Lyökö Växjö jälleen kotipyhätössään karnevaalin pystyyn?

Superliigan sunnuntain toinen poiminta ruksitaan lipukkeelle Växjön isännöidessä Jönköpingiä. Vipers on sarjan parhaita kotisuorittajia ja etenkin tehokkuuden puolesta Fortnox Areenalla ollaan tälläkin kaudella verkkoja laitettu kireälle. Jönköping kaipailee kipeästi pisteitä playoffs-kilvassa, eikä kankealla kotipuolustuksellakaan tässä ole varaa lepsuilla.

*Maalikarkeloiden jännitystä täysin riskittömästi – Tsekkaa vihje loppuun ja kihauta betsi sisään vakuutuksen kera!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sarjanelosella ei illan mittelössä juurikaan ole panosta, vaikkakin runkosarjan kolmostila ehkä hieman kevyemmän reitin kannuun keväällä tarjoilisikin. Kotileirissä suurin tavoite loppurypistykseen on puskea tykkikautta operoiva Jesper Sankell pistepörssin voittoon ja ennen illan kädenvääntöä kohuhyökkääjä on kaksi paunaa kärkitilaa perässä. Suomalaisen Jyri Korsmanin alaisuudessa Växjö on ottanut selkeitä pelillisiä-steppejä eteenpäin, joskin huippulaadukas materiaali huomattavasti työsarkaa helpottaakin. Kevääseen lähdettäessä suurin kysmysmerkki löytyy edelleen tolppien välistä ja loukkaantumisista toipuneen Viktor Kastengrenin huippuvireen jatkumisen puolesta ei lähdetä stäkkiä pöytään tyhjentämään.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Växjö Vipers (@vipersvaxjo) jakama julkaisu


Jönköpingin nuorisokaarti on vahvasti puskemassa pudotuspeleihin, vaikkakin viimeajan vire on ollut selvästi laskusuuntainen. Lyhyen kevätkiiman puolesta on helppo liputtaa, sillä Melke Hemmingbergin, Noah Johanssonin sekä Oskar Rohlinin otteet “isojen poikien” pöydässä ovat jättäneet paljon toivomisen varaa. JIK on vaarallinen hyökkäyssuuntaan mutta sarjan kärkijoukkueita vastaan pesukone omassa päässä linkoaa edelleen aivan liian kovalla teholla. Emil Ödman ei maalinsuulla tunnu nauttivan aivan joukkueen luottamusta ja esimerkiksi viimeksi Kalmarsundia vastaan nuorukainen sai ottaa vahvaakin verbaalista palautetta vastaan kapteenistolta.

Växjö on otteluun ansaitusti jättimäinen suosikki, eikä voittajakertoimet anna syytä peliliikkeille. Maalimäärissä sen sijaan totals-raja on vedetty suhkot rankasti alakanttiin. Vipers vyöryy kotona päälle kuin yleinen syyttäjä ja hennot punanutut ovat isompiaan vastaan olleet tällä kaudella useasti aivan mankelissa. Kotijoukkueen puolustuskaan ei aivan vakuuta ja kevyt kysymerkki maalinsuulla nostaa tottakai maaliodottamaa hieman. Pahalle päälle sattuessaan kotijoukkue lyö itse kaksinumeroiset tulostaululle, eikä pallollisesti laadukas vierailijaan nollille tule jäämään. Galaksinon tyrkyttämä kärkinoteeraus vähintään 11 kihaukselle löytää kerran kerrasta Uhmapelaajien pelitositteelle.

Näin teet tällä vedolla 43,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Växjö – Jönköping matsin overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3.Tuuppaa overia sisään” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.