ke 05.06. klo 21:30

Belgia - Montenegro

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Laittaako uudistunut Belgia ranttaliksi treenimatsissa Brysselissä?

Tällä viikolla pelataan jo reilusti EM-kisoihin valmistavia harjoitusotteluita ja Belgia aloittaa treenipeliurakkansa keskiviikkona kotiottelulla Montenegroa vastaan. Vierasjoukkuehan ei EM-turnajaisiin osallistu, joten tähtäimet on jo ennemminkin asetettu syksyllä alkavaan Kansojen liigaan.

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada depobonarin ja päälle eksklusiivisen ilmaisvedon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Belgian kultainen sukupolvi on ollut jo hyvän tovin väistymässä estradilta, mutta Kevin de Bruyne, Jan Vertonghen ja Romelu Lukaku valittiin vielä mukaan lopputurnausryhmään. Nyt vaikuttaa siltä, ettei joukkueen menestysmahdollisuuksiin löydy jalkapallomaailmalla enää luottoa, joten onko tämä sitten kuitenkin se hetki, kun Belgia viilettää pitkälle? Palaset vaikuttaisivat ainakin Domenico Tedescon ryhmässä olevan kohdillaan.

Belgian Red Devils

@BelRedDevils
Throwback 🤝 Comeback


Belgia pääsee mitä ilmeisimmin käytännössä parhaalla koosteella matsiin. Seuraava treenipeli on Luxemburgia vastaan, mutta on vielä hieman epäselvää, millaisella avarilla Tedesco on näihin kahteen peliin lähdössä. Montenegrolta puuttuu kesäkuun peleistä silmäätekevistä Stefan Savic sekä Adam Marusic.

On pakko sanoa, että pitkästä aikaa belgimaajoukkueesta huokuu tietynlainen freesiys. Laidoilla piisaa vauhtia Jérémy Dokun ja Johan Bakayokon muodossa ja muutenkin yläkerrassa on nyt mukavasti juonikkuutta de Bruynen ympärillä. Sukupolvenvaihdos ja sivun kääntäminen tehnee Belgialle vain ja ainoastaan hyvää. Napataan kupongille keskiviikon matsiin isäntiä -1,5:n tasoituksella. Tasoero on iso.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Belgia -1,5 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.