la 14.03. klo 16:30

Dortmund - Schalke

Murskaako Dortmund heikkovireisen Schalken?

Bundesliigassa kaikkia otteluita on lykätty koronaviruksen vuoksi, joten Schalke-Dortmund -ottelu siirtyy niin ikään. Seuraavan kerran Bundesliigassa pelataan aikaisintaan 2.4.

Saksan Bundesliigassa sarjakakkonen Dortmund kohtaa sarjakutosen Schalken Signal Iduna Parkissa lauantai-iltana, mutta kamppailu käydään ilman katsojia.

Dortmundin pelaaminen on kulkenut viime aikoina hyvällä tasolla, mistä osoituksena on viiden ottelun voittoputki. Edellisellä kierroksella Dortmund haki komean 2-1 vierasvoiton Bundesliigan kärkikamppailusta Mönchengladbachin vieraana. Joukkueen maaleista vastasivat Thorgan Hazard ja Achraf Hakimi.

Schalken viimeiset kuukaudet ovat olleet suurta alamäkeä. Ryhmä ei ole kyennyt voittamaan Bundesliigassa otteluakaan lähes kahteen kuukauteen ja maalinteko on ollut todellinen haaste. Schalke on valahtanut kuudenneksi, mikä kertoo myös siitä, kuinka hyvä alkukausi sillä oli suhteessa viimeisiin kahteen kuukauteen. Ryhmä hävisi muun muassa Kölnille peräti 3-0 lukemin pari viikkoa takaperin.

Dortmund lähtee kamppailuun selvänä ennakkosuosikkina, eikä ilman syytä. Uskotaankin, että Dortmund nappaa komean kotivoiton Erling Braut Hålandin ja Jadon Sanchon johdolla, joten isketään isäntien vähintään kahden maalin voitto lapulle.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>