su 07.04. klo 22:30

Chicago Blackhawks - Minnesota Wild

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chicagon ja Minnesotan välillä käydään mielenkiintoinen tulokkaiden taisto – yllättääkö Chicago toisena iltana peräkkäin?

Sunnuntaina NHL:ssä tarjoillaan jälleen matseja suomalaisittain loistavaan katseluaikaan ja yksi illan kamppailuista käydään Chicago Blackhawksin sekä Minnesota Wildin välillä. Molemmat lähtee siinä mielessä samalta viivalta, että kumpikin pelasi edeltävänä iltana eikä siis varsinaista lepoetua ole tarjolla. Minnesota toki on joukkueena selvästi vahvempi, mutta kotietu tasoittaa hieman tilannetta eikä isäntien voitto mikään jättiyllätys olisi.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Chicagon kausi on mennyt hyvin pitkälti odotetun mukaisesti – joukkue ei ole päässyt yllättämään siinä mielessä että esimerkiksi pudotuspelipaikkaa olisi tarjolla, mutta Connor Bedardin johdolla hyökkäys on aina välillä väläytellyt. Bedard ei ole täyttä kautta pystynyt pelaamaan, mutta siitä huolimatta tuleva supertähti johtaa joukkuetta maaleissa sekä pisteissä. Viime aikoina joukkueen voittosarake on näyttänyt yllättävänkin hyvältä ja edeltävänä iltana tehokkaan avauserän siivittämänä irtosi voitto Dallas Starsia vastaan.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
CONNOR BEDARD.

Minnesotan leirissä kausi on ollut kieltämättä pettymys ja haaveet pudotuspeleistä on jo kuopattu. Kirill Kaprizov on totuttuun tyyliin yrittänyt pitää hyökkäyspeliä raiteillaan, mutta mielenkiintoisin nimi löytyy puolustuksesta. Bedardia vuoden tulokkaan palkinnosta haastavasta Brock Faberista tulee olemaan vieraille vielä pitkään iloa takalinjoilla. Edeltävänä iltana Minnesota hävisi kotona Winnipegiä vastaan ja taso ei kieltämättä ole kehuja kerännyt, sillä hiljattain voittoja on tullut vain pudotuspelipaikan ulkopuolella olevia joukkueita vastaan.

Minnesota Wild

@mnwild
Back again tomorrow.

#mnwild x @TRIAOrthopedics

Chicagon voiton pelaaminen ei varsinaisesti houkuttele, mutta koppi napataan isäntien vähintään kolmesta maalista varsinaisella peliajalla. Ei Minnesota missään nimessä ole huono joukkue puolustamaan, mutta se ei ole saanut maalivahtiosastolta toivottua tukea ja myös alivoimapeli on ollut vieraiden yksi kauden kompastuskivistä. Lisäksi Minnesota on näillä näkymin laittamassa tolppien väliin huippulupaavan, mutta vielä NHL:ssä kokemattoman Jesper Wallstedtin.