pe 03.04. klo 23:00

100 Thieves - FURIA eSports

Voitolla jatkoon

ESL Pro Leaguen puolella pelataan perjantai-iltana ratkaiseva viimeinen kierros, kun illan aloittaa EU:n lohko ja päättää NA:n lohko. NA:n lohkon ottelut alkavat samanaikaisesti 23:00 kolmen ottelun voimin ja ne ovat totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3). Yhdessä illan kolmesta päätöskierroksen kamppailusta kohtaavat 100 Thieves ja FURIA.

Pelin henki on selvä, kun molemmat joukkueet haluavat voiton ottelusta, koska tappion sattuessa on jatkopaikan kohtalo muiden joukkueiden tulosten käsissä. 100 Thieves aloitti turnauksen kahdella voitolla, mutta tätä seurasi kaksi tappiota, kun varsinkin MIBRIä vastaan kärsitty tappio oli ”ei pitäisi tapahtua” -kategoriaa. Tämän ansiosta joukkue joutuukin vielä jännittämään omaa jatkopaikkaa, kun voitolla FURIA nousee joukkueen ohi. Swole Patrollin voittaessa myös oman pelinsä, tipahtaa aussijengi viidenneksi ja pois jatkosta. MIBRiä vastaan demonstroitiin joukkueen suurin ongelma, kun jks ja jkaem eivät saaneet totuttuun tapaan duel-voittoja, niin joukkueen peli hajosi. Normaalisti kaksikko on multk-kierroksissa oman joukkueensa eliittiä, mutta ei MIBRiä vastaan.

FURIA pelasi myös oman turnauksen heikoimman pelinsä edellisessä ottelussaan, kun joukkue kärsi 2-0 tappion Swole Patrollille. Joukkueen peliesitys oli todella vaisu, ja varsinkin oma karttavalinta Nuke oli joukkueen osalta terroristipuolella liian varovaista, ja joukkue ei tehnyt räjähtäviä siten haltuunottoja, kuten normaalisti omalla värikkäällä pelityylillään. Swole Patrol sai vaivattomasti riittävän määrän kierroksia CT-puolella ja jälkimmäinen karttapuolisko oli vain muodollisuuksia, kun FURIAn henkinen puoli näytti pettäneen.

Karttojen osalta 100 Thieves jatkaa Overpassin poistamista ja FURIA Dust2:n. Tämä jättää auki FURIAlle Nuken ja Miragen, joista jälkimmäinen voi olla houkuttelevampi vaihtoehto, kun brasilialaiset eivät halua välttämättä tarjota vastustajalle mahdollisuutta rullaa johtoa CT-puolella Nukessa. 100 Thieves taas luottaa Infernoon tai hakee yllätyksenä Vertigoa. Decideriksi voi päätyä melkeen mikä vain kartta, kun kaikki vaihtoehdot kelpaavat molemmille.

Pelivalintana otteluun otetaan FURIAn voittoa, koska joukkueen pitkälle yli kahden kerroin on liikaa ennakkoon näin tasaiseen match-uppiin. Varsinkin Infernon ollessa 100T:n valinta, on joukkueella hyvä mahdollisuus laitta ottelusarja pakettiin jo suoraan kahdessa kartassa, koska 100T:n terroristipuoli ei ole herättänyt kovaa luottamusta tämän turnauksen aikana.

 

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>