ti 15.09. klo 22:00

Astralis - NiP

Astralis hakee turnauksen neljättä voittoaan

ESL Pro League jatkuu maanantain tauon jälkeen heti tiistaina 15.09. Euroopan osalta tiistaina pelataan kolme ottelua, joista viimeisenä klo: 22:00 pelataan Astraliksen ja NiP:n välinen ottelu. Joukkueiden viides ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

Astralis on pelannut turnauksessa loistavasti, kun joukkueen pelin sisäinen johtaja Lukas ”gla1ve” Rossander palasi takaisin kokoonpanon vahvuuteen. Joukkue on pelannut lähes koko turnauksen käyttäen Patrick ”es3tag” Hansenia viidentenä pelaajana, mutta myös Lucas ”Bubzkji” Andersen on päässyt pelaamaan. Astraliksen vire parantui huimasti gla1ven paluun jälkeen, joka oli odotettavaa. Häntä on kuitenkin tituleerattu maailman parhaaksi johtajaksi.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

NiP on pelannut hyvin ailahtelevasti. Ajoittain joukkue on näyttänyt hyvää virettä, kuten heidän ottelussaan Mousesportsia vastaan, jonka joukkue voitti. Ruotsalaisjoukkue on kuitenkin hävinnyt kolme pelaamaansa ottelua neljästä.

NiP:llä on tällä hetkellä ainoastaan yksi vahva kartta, joka on Mirage. Kyseinen kartta on Astraliksen vakipoisto, joka vaikeuttaa ruotsalaisjoukkueen taakkaa huomattavasti. NiP:n täytyy todennäköisesti lähteä hakemaan karttavoittoa Overpassista, joka on tunnetusti erittäin hyvä kartta Astralikselle. Astralis on ollut loistava Nukessa, mutta on hyvin todennäköistä, että NiP poistaa kyseisen kartan. Täten Astralis lähtisi hakemaan karttavoittoa todennäköisesti Infernosta.

400% TALLETUSBONUS: TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis 400% talletusbonuksen eli viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla.

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA 400% BONUS >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>

Kertoimet ottelulleAstralis - Ninjas In Pyjamas15.09.2020