NHL to 16.05. klo 03:00

Dallas Stars - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Colorado-tähden huumekäry kirsikka kakun päälle! Lyökö Dallas sarjan poikki jo viidennessä väännössä?

Dallas Stars on lähellä konferenssifinaalipaikkaa, kun se onnistui kukistamaan kehnon vierasjoukkueen Colorado Avalanchen peräti kahdesti reissussa. Tämä tarkoittaa, että ottelupari on ensimmäistä kertaa katkolla tähtirinnoille nimenomaan American Airlines Centerin kotiyleisön silmien alla. Stars on onnistunut nollaamaan vieraiden vahvuudet käsittämättömän laadukkaasti.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Colorado Avalanche ei ole päässyt esittelemään hulppeita rytminmuutoksiaan ja olemaan kiekonhallinnan kautta kuskin paikalla Dallas Starsia vastaan. Pete DeBoerin miehistö raastaa, repii ja runnoo voittaen irtokiekkoja ja saaden jatkuvasti Avalanchea paremmin kiinni pelaamisesta. Kun Colorado ei saa kiekonhallintaa, erikoistilanteita ja pääse rytmittämään tempoa mieleisekseen, on se hieman hukassa ja punainen lanka vaikuttaa puuttuvan – siltä näyttää juuri nyt.

z - Dallas Stars

@DallasStars
Got a minute? Here's our game 4 goals, as called by @JoshBogorad and @Razor5Hole! 🌟

Lisää jobinpostia vieraiden leiriin tuli, kun ilmoitettiin Valeri Nitšuškinin joutuvan vähintään puoleksi vuodeksi pelikieltoon. Virallisesti tähän syynä on sääntöjen rikkominen pelaajien hoito-ohjelmaan liittyen. Luotettavat lähteet kertovat, että Colorado-hyökkääjä olisi aivan hiljattain antanut positiivisen näytteen huumetestissä – NHL:ssä näistä on aina jaettu toinen toistaan painavampia sanktioita. Yhdeksän maalia pudotuspeleissä pyssyttäneen hyökkääjän poistuminen kesken kaiken on valtaisa takaisku Coloradolle.

Jo toisessa Denverin päässä pelatussa kamppailussa vaikutti siltä, että Jarod Bednarin miehistö on lyöty. Mikko Rantanen ei ole päässyt pudotuspeleissä totuttuun liitoon, mutta samaa voi sanoa myös Nathan MacKinnonista. Pelikieltoon joutunut Nitšuškin sekä Artturi Lehkonen ovat olleet liekeissä, mutta se ei valitettavasti riitä. Coloradossa kärkiyksilöiden olisi pakko onnistua tasollaan, jotta se voisi taistella voitosta tai voitoista. Nyt näin ei ole ja yhtenäinen Dallas Stars marssii jatkoon. Kotivoitto (1X2) on Uhmapelaajien valinta kolmanteen kamppailuun.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Dallas Stars” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.