pe 12.04. klo 20:00

FC Inter - AC Oulu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nollakerhosta on kova hinku pois – Liigacupin voittaja vahvoilla!

FC Inter ja AC Oulu lähtevät Veikkausliigan toiselle kierrokselle samanlaisessa tilanteessa, sillä molemmat hävisivät ensimmäisen ottelunsa vieraissa samoin lukemin 2-1. Sinänsä lähtökohdat olivat erilaiset, sillä Inter oli omassa ottelussaan nousija Gnistania vastaan ennakkosuosikki, kun taas oululaisten lähtökohdat SJK:ta vastaan olivat huomattavasti maltillisemmat. Tässä ottelussa molemmilla on tavoitteena päästä nollakerhosta pois.

FC Interillä oli avausottelussa poissaoloja, ja voitto meni Gnistanille historiallisessa ottelussa hieman helpon tuntuisesti. Turkulaiset tuntuivat kärsivän erityisesti Bismark Ampofon poissaolosta, sillä ilman ghanalaista keskikentän toiminta ei täysin vakuuttanut. Sinällään FC Inter näyttää paperilla kohtuullisen vahvalta, ja Vesa Vasaran osaamista ei sovi epäillä. Myös tuore Liigacupin voitto puhuu osaltaan puolestaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Tervetuloa kauden ensimmäisiin kotijuhliin perjantaina 🙌🔥

âš˝ FC Inter - AC Oulu
đź—“ pe 12.4. klo 20.00
🏟 Veritas Stadion

🎫 Osta kausarisi tai pääsylippusi kotiavaukseen 🫵 tiketti.fi/fcinter

#fcinterturku #veikkausliiga

AC Oulun otteet Seinäjoella olivat kovin kaksijakoisia. Vaisua ensimmäistä puoliaikaa seurasi pirteämpi toinen jakso, mutta SJK oli silti parempi, eikä pääkäskijä Rauno Ojanenkaan varsinaisesti silittänyt pelaajiensa päätä ottelun jälkeen. AC Oulun alku sarjaan on vaikea, sillä joukkue pelaa peräti neljä ensimmäistä otteluaan vieraissa. Interin laadukasta hyökkäystä vastaan ei liikoihin erheisiin ole varaa.

Ärsytetty Inter on suurehko suosikki kotonaan. Ensimmäisestä ottelusta on varmasti otettu oppia, eikä tämä lupaa oululaisille hyvää. Interillä on sentään Liigacupin voiton tuoma tuore näyttö luokastaan. Kotivoittoon lähtee perusmuotoinen tipsi, joka otetaan aina ajankohtaiselle XLBetille. Napsaise ilmaisvetojen viuhka itsellesi!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto FC Inter 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.