la 06.04. klo 17:00

Fulham - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Harakat siipirikkoisena Lontoon reissulle! Jatkuuko Fulhamin vakuuttava suorittaminen kotona?

Valioliigan viikkokierroksella pisteitä menettäneet Fulham ja Newcastle kohtaavat seuraavaksi lauantaina Craven Cottagella Lontoossa. Eddie Howen luotsaama Harakat halajaa vielä ensi kaudeksi europeleihin ja Fulhamkin voisi itse asiassa vielä hyvällä loppukirillä yltää ylempään keskikastiin ja europaikkojen tuntumaan.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit painaa vedon Fulhamille ilman riskiä tappiosta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Yhteensä kuusi osumaa Sheffield Unitedia ja Nottingham Forestia vastaan päästänyt Fulham joutuu siis tilkitsemään aika tavalla omaa päätään, jos Newcastlea vastaan halutaan taistella pisteistä. Mökkiläisten onneksi myös Newcastle on kuluvalla sesongilla ollut suorastaan surkea puolustuspäässä. Tuskinpa lauantaina ollaan ainakaan maaleitta jäämässä!


Fulham pääsee lauantaihin näillä näkymin täydellä rosterilla – ketään ei ole sairastuvalla tai pelikiellossa! Newcastlelta Anthony Gordon on kärsinyt pelikieltonsa, mutta poissa ovat eri syistä Sven Botman, Sandro Tonali, Jamaal Lascelles, Lewis Miley, Callum Wilson, Joelinton, Tino Livramento, Miguel Almirón, Nick Pope ja Kieran Trippier. Matt Targett missannee myös matsin.

Lapulle otetaan lauantaille ohuella panoksella Fulhamin suoraa voittoa. Craven Cottagella Marco Silvan poppoo on ollut viime aikoina loistava ja esimerkiksi Tottenham ja Brighton ovat joutuneet taipumaan Thames-joen kupeessa selvin numeroin. Harakoiden loukkaantumissuma on jälleen paha – tämä on aivan pakko huomioida paksulla punatussilla ennakkoarvioissa.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto 1X2 Fulham ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.