su 02.06. klo 16:00

Gnistan - FC Lahti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottelun tärkeys paistaa läpi – se tarkoittaa vedoissa vain yhtä asiaa!

Gnistanin ja FC Lahden välinen ottelu on isompi kuin äkkiseltään voisi kuvitellakaan. Vastaus löytyy sarjataulukosta, jossa molemmat joukkueet löytyvät alemmasta puolikkaasta kolmen pisteen välein. Keskinäinen ottelusta pisteet nousevat siis erityisen suureen arvoon. Gnistan on pelannut viime ajat hyvin tasaisia pelejä, mutta Lahdella on takanaan kammottava rökäletapio kotona SJK:lle.

XLBetiltä nippu ilmaisvetoja – ei näin kovaa etua pitäisi olla olemassakaan!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Gnistan ei ehkä ole Veikkausliigan taitavin joukkue, mutta se tekee töitä, prässää ja raastaa sen kuin jaksaa. Kesän edetessä penkin kapeus voi aiheuttaa vielä vaikeuksia, sillä Jussi Leppälahden luoma pelityyli on pelaajille todella vaativa. Jo nyt poissaolot ovat koetelleet jossain määrin oulunkyläläisiä. Lahti-peliin valmistautuessa organisaatio tekee hiki hatussa jo töitä kahden viikon päässä odottavan HJK-derbyn kanssa.

Lahdessa Kuhnureitten alkukautta on taivasteltu enemmänkin. Odotukset eivät olleet kauteen lähtiessä katossa, eikä mitään ihmeitä ole saatukaan. Sarakkeessa on yksi voitto, joka tuli IFK Mariehamnista. Maalinteko on yleisesti ottaen ollut lahtelaisille tervanjuontia. SJK:ta vastaan peli oli ohi jo umpihuonon ensimmäisen puoliajan jälkeen. Lahti ei pystynyt pistämään vastustajalle hanttiin pelin millään osa-alueella. Sairastuvalta tarvittaisiin kipeästi apuja pelaavaan kokoonpanoon.

Kumpikaan joukkue ei ole erityisen tulivoimainen. Gnistanin alakertaa voi jossain määrin kehua. Lahden puolustus ei aina vakuuta, mutta tässä ottelussa on silti ainekset vähämaalisuuteen. Tärkeässä ottelussa saatetaan välttää tappiota, mikä tarkoittaa varovaisuutta. Underi maksaa aika kivasti, joten mediumbetsillä liikkeelle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Alle 2.5 maalia 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.