pe 07.06. klo 20:00

HJK - SJK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HJK:n tarpoo yhä juoksuhiekassa! Onko seuraava pistemenetys edessä perjantaina?

Vasta viidentenä Veikkausliigassa majaileva HJK isännöi perjantaina Bolt Arenalla SJK:ta. Eroa sarjataulukossa kaksikon välillä on parisen pistettä, mutta Klubin on pelannut Nottajokisiin nähden matsin verran enemmän. Puitteet ovat perjantaina kunnossa ja alkamisaikakin on hieman tavallista eurooppalaisempi, joten ei muuta kuin betsit inessiiviin ja nauttimaan!

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada ilmaisvetoja jopa 100e edestä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HJK palkkasi hiljattain jälleen Toni Korkeakunnaksen pelastuspuuhiin, mutta eipä Klubi ole vielä tästä vaihdoksesta oikein saanut nostetta. Gnistan-derbyvoiton jälkeen pelattiin Helsingissä tasan Ilveksen kanssa ja viime kierroksella juotiin lisää tervaa AC Oulun vieraana. KuPS ja VPS ovat karanneet jo kuuden pisteen päähän.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Seinäjoen Jalkapallokerhon keskikenttäpelaaja Pyry Hannola on valittu Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen! Onnea valinnasta, Pyry!

sjk.fi/uutiset/pyry-h…

#veikkausliiga #meidänkerho #seinäjoki


Klubilta Diogo Tomas kärsii perjantaina pelikieltoa ja Andreas Vaher sekä Hassane Bandé ovat maajoukkueidensa matkassa. David Ezeh ja Johannes Yli-Kokko palaavat viikonloppuna treeneihin, mutta Brooklyn Lyons-Foster ja Miska Ylitolva ovat yhä lasaretissa. SJK:lta Jaime Moreno, Miguel Rodríguez ja Kelvin Pires ovat niin ikään maajoukkuetehtävissä. Babacar Fati oli sivussa tappioon päättyneessä IFK Mariehamn-ottelussa.

Näillä kertoimilla kelpaa lähteä jälleen pelaamaan HJK:ta vastaan. SJK +0,5 maksaa lähestulkoon tuplasti ja tämä kyllä maistuu! Klubin hyökkäyspelaaminen vaikuttaa yhä tahmealta ja vaikka ollaan Boltilla, ei SJK:n iskukykyä parane tässä match-upissa aliarvioida.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “SJK +0,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.