pe 10.05. klo 18:00

KuPS - VPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jysäyttääkö VPS seuraavaksi laadukkaan esityksen tiskiin Kuopiossa?

Väkevästi kautensa avanneet KuPS ja VPS iskevät yhteen perjantaina Kuopiossa. VPS pelasi viime vuonna uskomattoman loppukauden ja nyt on jatkettu käytännössä siitä, mihin viime kaudella jäätiin. Nappaako kärkipaikkaa miehittävä vaasalaispoppoo pisteet vaikealta vieraskentältä perjantaina?

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100€ edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

KuPS ei ole esiintynyt tietenkään itsekään hassummin, kun tappion karvasta kalkkia ei ole vielä jouduttu juomaan. Esitykset eivät toki ole olleet aivan yhtä räiskyviä kuin Vepsulla, mutta avauskierroksen kotivoitto HJK:sta jätti kuitenkin jälkipolville kerrottavaa. KuPS joutuu tälläkin kaudella pelaamaan ainakin osan kaudesta ilman mitat täyttävää keskushyökkääjää ja maalinteon kanssa voi siten olla vaikeuksia luvassa, kunhan kausi etenee.


Perjantaina KuPSilta on sivussa vielä pian kehiin palaileva Jerry Voutilainen. Saku Savolaistakaan ei välttämättä vielä nähdä tositoimissa. VPS:ltä on sivussa Roni Hudd sekä Juho Hyvärinen. Jesper ”Jeppe” Engströmin tilanne selviää sen sijaan ottelupäivänä, mutta mahdollisuudet kokoonpanoon ovat hyvät.

Pelivalintana perjantaille on Vepsu +0 eli tasapelillä panokset palautuisivat. VPS:llä menee tulosten ohella kovaa myös pelillisesti, kun etenkin viimeisimmissä matseissa vastustajat ovat joutuneet pelitapahtumienkin valossa selkeästi alakynteen. Eiköhän Jussi Nuorelan ryhmä tästä tee tasaisen väännön!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “VPS +0” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.