la 15.02. klo 17:00

Barcelona - Getafe

Saako Barcelona shokkihoitoa Getafen saapuessa kylään?

Huikeaa kautta pelaava Getafe matkustaa Camp Noulle Barcelonan vieraaksi lauantaina.

Barcelona haki huiman trillerin jälkeen 2-3 vierasvoiton Betisistä Estadio Benito Villamarínilta. Ottelu oli eittämättä yksi kauden viihdyttävimpiä sekä erittäin tapahtumarikas. Barcelona nousi kaksi kertaa tappioasemasta rinnalle ja lopulta ohi. Maalinteosta vastasivat todelliset yllätysnimet Frenkie de Jong, Sergio Busquets ja Clement Lenglet. Toisaalta kaikkiin näihin maaleihin syötön antoi jälleen Lionel Messi, mikä on vähemmän yllättävää.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Betis onnistui prässipelaamisessaan todella hyvin Barcelonaa vastaan ja ennen kaikkea kotonaan se on tunnettu aggressiivisesta prässistään, mikä toimii hyvin suurseuroja vastaan. Vieraiden puolustuspelaaminen ei taaskaan vakuuttanut kovinkaan suuresti, eikä Marc-Andre ter Stegenillä ollut mitään mahdollisuuksia torjua takaiskuja. Toisaalta katalaanit onnistuivat kääntämään vaikean ja kiivaan vieraspelin voitoksi, kuten pitääkin, mikäli mestaruudesta aikoo taistella. Barcelonan ykköstopparit Gerard Pique ja Clement Lenglet ovat sivussa ottelusta, Pique loukkaantumisen ja Lenglet punaisen kortin takia.

Getafe on jatkanut siitä, mihin se viime kaudella jäi La Ligassa. Joukkue pelaa uskomattoman hyvin yhteen pelaajamateriaaliin nähden, eikä sitä voi ikinä aliarvioida. Sen näki myös Valencia edellisellä kierroksella, kun Getafe murskasi suurseuran peräti 3-0 kotonaan. Getafe on äärinmäisen ilkeä vastustaja, joka osaa käyttää maalipaikkansa hyödyksi ja sen pelirohkeus on juuri sopivalla tasolla.

Luonnollisesti Barcelona lähtee kotiotteluun ennakkosuosikkina, mutta Getafella on kaikki mahdollisuudet iskeä pallo isäntien verkkoon ainakin kertaalleen. Nostetaankin pelivalinnaksi molempien seurojen onnistuvan maalinteossa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>