ke 12.02. klo 18:30

JYP - Jukurit

Jukurit laittaa JYP:n jälleen ahtaalle

Keskiviikkona käydään kauden viides kohtaaminen JYP:n ja Jukurien välillä. Vieraiden kausi alkaa olla taputeltuna, kun puolestaan kotijoukkue JYP pyrkii löytämään pelivirettä jatkopelejä varten jo pidempään jatkuneiden surkeiden esitysten jälkeen. Läpi Jukurien Liiga-historian joukkue on tasoerosta huolimatta ollut kerta toisensa jälkeen haastava vastus JYP:lle. Molempia joukkueita on vaivannut tehottomuus.

JYP sai kahdeksan ottelun mittaisen tappioputken katkaistua SaiPaa vastaan, mutta heti perään vastaan asettui kaksi todella kovaa vastusta Tappara ja Lukko. Viimeaikainen tehottomuus sai jatkoa, kun JYP hävisi kyseiset kaksi ottelua maalierolla 0-7. Puolustukseen hankitun Alex Lintuniemen JYP-debyytti ei ollut odotetun kaltainen, kun omissa soi peräti kuudesti. Jaossa on tärkeitä pisteitä, joten kotijoukkueen on aika yksinkertaistaa peliä ja peliä ja pitää huoli siitä, että oma maali pysyy puhtaana. Ennen kaikkea kokeneiden pelaajien on astuttava esiin ja päästävä eroon jatkuvista kiekonmenetyksistä. Kokoonpanoon palaavat maajoukkueen mukana olleet Julius Honka ja Julius Nättinen.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Sarjan toiseksi viimeisellä sijalla majaileva Jukurit on jo sen verran kaukana pudotuspeli rajasta, että katseet ovat jo varmastikin kohti seuraavaa kautta. Viimeisistä 16:sta ottelusta mikkeliläiset ovat onnistuneet nappaamaan ainoastaan kaksi voittoa. Suurin syy on ollut tehottomuus, mutta aina ajoittain myös on nähty vastustajan maali-iloitteluita, johon joukkue ei ole pystynyt vastaamaan. Edellisiin neljään otteluun Jukurit on onnistunut maalinteossa ainoastaan kahdesti. Joukkueen päävastuun pisteiden osalta ovat kantaneet venäläiskaksikko Vadim Pereskokov ja maajoukkueesta palaava puolustaja Alexander Yakovenko. Puolustuksesta Jakub Galvas on edelleen sivussa, mutta kokenut Mikko Kuukka oletettavasti palaa kokoonpanoon.

1×2-kertoimet ovat edelleen vahvasti kotijoukkue myönteiset sen rosterin ollessa parhaimmillaan huomattavasti vieraita edellä. Kuitenkaan tämän hetkisen vireen perusteella kotijoukkueen kertoimet eivät päädy lapulle. Sen sijaan lapulle poimitaan alle 5,5 maalia. Molempien joukkueiden tehottomuus on ollut vahvasti esillä viime aikoina ja etenkin kotijoukkueen on saatava puolustuspeli huomattavasti paremmalle tasolle jatkoa ajatellen.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleJYP - Jukurit12.02.2020