Valioliiga ke 15.05. klo 22:00

Manchester United - Newcastle

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Old Traffordin illassa massiiviset panokset! Pelataanko kahden Unitedin välillä vähämaalisesti?

Manchester United isännöi keskiviikkona Valioliigan europelipaikkojen kannalta tärkeässä mittelössä Old Traffordilla Newcastlea. Harakoilla on Erik ten Hagin suojatteihin nähden kolmen pisteen kaula ja Chelsea on myös Newcastlen kanssa tasapisteissä. Kahdeksantena tällä hetkellä keikkuva ManU tarvitsisi mielellään voiton selviytyäkseen ensi kaudeksi edes Konferenssiliigaan.

*100 egen edestä ilmaisvetoja tarjolla! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ten Hagin poppoon meno on ollut vaihteeksi sen verran saamatonta, että tie voi keskiviikkona nousta ilman muuta pystyyn. Newcastle on näistä kahdesta joukkueesta selvästi parempi joukkue ja kerroinasettelussakin tämä näkyy – tällä hetkellä Eddie Howen ryhmä on hienoinen ennakkosuosikki Manchesterin illassa.

Newcastle United FC

@NUFC
Eddie Howe on the win at Old Trafford in November:

"It was a moment where we were beginning to experience some injuries, it was a real team effort, a real team performance. That game has no relevance to this one, it is a new challenge and I back the players. The players will…


ManUn riveistä Bruno Fernandesin ja Marcus Rashfordin pelikuntoa testaillaan vielä lähempänä kick-offia. Sivussa ovat Tyrell Malacia, Mason Mount, Luke Shaw, Harry Maguire, Victor Lindelöf ja Raphaël Varane. Amad Diallo, Anthony Martial ja Lisandro Martínez palaavat todennäköisemmin viikonloppuna tositoimiin.

Newcastlelta on sivussa Jamaal Lascelles, Sven Botman, Sandro Tonali, Joe Willock, Lewis Miley, Fabian Schär ja Matt Targett. Callum Wilson kärsii pienestä takareisivaivasta, joka kuitenkaan ei välttämättä estä pelaamista Old Traffordilla. Alexander Isakin pelikuntokaan ei vielä ole täysin saletti.

Näistä lähtökohdista under 3,5 maistuu hieman alta mediumisti lapulle. ManUn hyökkäyspelaaminen on ollut kelvotonta kahdessa viime pelissä ja esimerkiksi Brunon pelikunto ei ole vielä selvä. Sen verran isot pisteet on Old Traffordilla keskiviikkona pelissä, että varovaista starttia ei lähdetä poissulkemaan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.